Leeftijds verificatie

Je moet 18+ zijn om Smartific te kunnen bezoeken.

Koop Joint Rollers online

Veel vloeipapierfabrikanten produceren hun eigen speciale jointrollers die bij hun vloei passen. Dit betekent niet dat je het niet met ander papier kunt gebruiken, zolang je maar de juiste maat joint roller hebt.

Beste kleine of grote joint-rollers

Het maakt niet uit of je sigaretten, kleine splifs, king size joints of waanzinnige party joints van 30 cm wilt rollen, er zijn gespecialiseerde rolmachines voor elk formaat vloeipapier.

Sigarettenrollers

Wil je gewoon wat gewone sigaretten van shag rollen? Koop een kleine rolmachine die past bij je papieren en schuimfilters. Het proces is hetzelfde, gewoon het blaadje vloei met de punt erin doen, de shagtabak erin doen, de machine gebruiken om het te rollen, het likken en je hebt een lekkere sigaret klaar.

Sigarettenrollers zijn het beste hulpmiddel voor diegenen die de rest van de dag genoeg shag-cigs willen rollen. In plaats van elke keer een sigaret te rollen voordat je hem rookt, rol je veel sneller en heb je ze klaar om aan te steken wanneer je maar wilt. Koop een sigarettenroller en bespaar tijd. Geen rollende shag meer in de regen als je een goede sigarettenroller hebt!  

Cannabis Joint Rolling Machine

Een jointroller kan een vermomd wonder zijn als het gaat om die slordige vingerrokers die het erg moeilijk vinden om hun eigen wietjoints te rollen. Wiet kan prijzig zijn en slecht gerolde joints kunnen de rookervaring zowel voor jou als voor je vrienden verpesten.

De oplossing voor je slecht gerolde cannabis joints? Een goed en gemakkelijk te gebruiken joint-rolling tool. Dit eenvoudige apparaat, ook wel bekend als een jointroller, stelt je in staat om een ​​kingsize vloeitje in te voeren, de kruiden erin te verspreiden, te rollen, te likken en de joint in een kwestie van seconden op te blazen. Geen slordige joints, gewoon perfect gerolde, lekker brandende joint!

Blunt roller

Sommige mensen zweren bij het gebruik van een jointroller bij het rollen van je wiet blunts. Blunts kunnen extreem moeilijk te rollen zijn en met een goede blunt roller kunt u deze vervelende taak gemakkelijker maken. Je zult nog steeds moeten testen en dingen uitproberen, maar je hebt een veel grotere kans dat je blunt niet uit elkaar valt in je handen terwijl je probeert je cannabis blunts te rollen.

Met de juiste oefening kun je zelfs goed genoeg worden om Snoop Dogg en Seth Rogen te verbazen. Vertel ze alleen niet dat je een rolmachine hebt gebruikt. Schep gewoon lekker op!

Overweeg voorgerolde hulzen

Als je het gevoel hebt dat een professionele blunt roller of een jointroller niet iets is dat je nodig hebt omdat je niet vaak rookt. Pak gewoon wat voorgedraaide joint hulzen. Of koop voorgerolde blunt cones. Ze werken zo simpel als je denkt, haal het hoorntje uit de verpakking, vul het met je kruiden en/of tabak en steek het aan. Niet rollen, geen papier, niet likken, niet ervoor zorgen dat de punt goed vastzit.

Gewoon invullen en branden. Ga naar onze sectie voor gerolde kegels om de beste kegels te vinden!

Alternatieven voor gewrichten

Ben je gestopt met het draaien van goede cannabis joints? Ook niet met een professionele joint roller? Geen zorgen, er zijn honderden andere manieren om cannabis en/of tabak te roken. Hier is een kleine lijst met de beste alternatieven voor het draaien van joints:

Koop Rookbenodigdheden Online!

Smartific Headshop is een perfecte online winkel om alle benodigde benodigdheden te krijgen voor elke behoefte aan stoners of tabaksrokers. Hier is een lijst met Headshop-benodigdheden die u online bij ons kunt kopen:

Rol nu perfecte joints!

Haal je jointroller bij Smartfic en zorg ervoor dat deze snel en discreet geleverd wordt. Ons team heeft jarenlange ervaring in de Nederlandse Headshop- en Smartshop-industrie, dus u weet dat onze productlijsten zijn samengesteld voor zowel kwaliteit als de beste prijs. Bestel nu!

De waardering van www.smartific.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.6/10 gebaseerd op 203 reviews.