Leeftijds verificatie

Je moet 18+ zijn om Smartific te kunnen bezoeken.

Vorige pagina

Microdosering van psilocybine

Psilocybine microdoseren is eenvoudig omdat magic truffels en paddo kweeksets legaal zijn in Nederland en webshops zoals Smartific headshop producten naar overal in Europa kunnen verzenden. Psilocybine-truffels zijn ook geweldig voor microdosering omdat ze gemakkelijk net iets meer of iets minder te nemen zijn. Je hebt een microdosering van 0,5-1,5 gram magic truffels nodig om de voordelen van microdosering in je dagelijkse leven te voelen.

Magic truffels bevatten dezelfde psilocybine als paddo's, maar ze hebben een bijkomend voordeel dat microdosering van paddo's niet heeft. Magic truffels zijn makkelijker te doseren.

Microdosering van psychedelica

Psychedelische microdosering verovert de wereld nu steeds meer mensen ontdekken dat verschillende psychedelica kunnen helpen bij verschillende kleine problemen waarmee mensen in hun leven worden geconfronteerd.

Magic Truffels microdoseren

Het kiezen van de perfecte magic truffel kan eenvoudig zijn - alle soorten magic truffels kunnen worden gemicrodoseerd. Ja, er zijn speciale magic truffels gemaakt voor microdosering, maar in de meeste gevallen zijn ze bijna hetzelfde als elke andere recreatieve magic truffelsoort.

Welke truffelsoort kies je bij het microdoseren van Magic Truffels?

Wat je maar wilt. Verschillende soorten magic truffels zijn er in verschillende sterktes, dit betekent dat je je microdoseringssoort kunt kiezen op basis van je psilocybine-tolerantie. Je kunt ook een speciale microdoseringssoort kiezen, zoals McMicrodose. Dit legale microdoseringsproduct bevat meer informatie over microdosering en hoe je dit moet doen, bovendien wordt het verpakt in microdoseringsvriendelijke hoeveelheden magic truffels.

Dit betekent niet dat als je besluit een meer klassieke magic truffel sclerotia-soort te kiezen, zoals Dragon's Dynamite of Atlantis , je niet een vergelijkbare microdoseringservaring zult krijgen . Vertrouw hierop op je gevoel!

Hoe truffels microdoseren?

Microdosering lijkt misschien een simpele deal, "neem 's ochtends een kleine hoeveelheid psychedelica", terwijl daar in werkelijkheid extra stappen voor nodig zijn. U kunt en zult een tolerantie voor psilocybine ontwikkelen als u het elke dag inneemt, daarom is het belangrijk om een ​​goed schema te hebben en u eraan te houden.

Meest voorkomende microdoseringsschema

Er zijn veel verschillende microdoseringscursussen, elk met hun verschillende voorgestelde regimes, maar de meest populaire is het systeem van James Fadiman. Het gaat ongeveer zo:

 •     Dag 1 - Dag van de dosis
 •     Dag 2 - Geen dosis
 •     Dag 3 - Geen dosis
 •     Dag 4 - Dag van de dosis

Met andere woorden, u neemt uw microdosis en neemt deze de volgende twee dagen niet in en neemt deze vervolgens opnieuw in. Met andere woorden: neem elke vierde dag een microdosis.

Andere microdoseringsschema's kunnen zijn:

 •     Elke dag gedurende 2-5 dagen microdoses innemen en daarna 2-14 dagen niet.
 •     Om de dag microdoses innemen en de cyclus na 1-2 weken stoppen.
 •     Elke dag microdoses nemen gedurende minder dan 2 weken en een paar maanden daarna geen microdoses nemen.

Al deze methoden kunnen voor sommigen betere voordelen hebben, maar ze zullen je tolerantie beïnvloeden en zijn op de lange termijn misschien niet houdbaar.

Beste gebruikspraktijken voor microdosering met magische truffels

Hier is een korte lijst met de beste microdoseringsadviezen voor magische truffels om te weten dat je eventuele risico's minimaliseert en ze op de juiste manier gebruikt.

Wat niet te doen bij microdosering van magic truffels.

Hier is een lijst met dingen die je niet moet doen bij het microdoseren van magic truffels:

 •   Gebruik geen magic truffels om depressie te behandelen
 •   Gebruik geen magic truffels als je hoge of lage bloeddruk, hart- en/of longklachten, diabetes of andere ernstige gezondheidsproblemen hebt
 •   Niet gebruiken in combinatie met alcohol, medicijnen en/of andere drugs
 •   Niet gebruiken tijdens dracht en lactatie
 •   Don bedient geen zware machines als u de invloed van psilocybine voelt
 •   Niet gebruiken onder de 18 jaar

Wat te doen bij microdosering van magic truffels

Hier is een kleine lijst met best practices en dingen die je moet weten bij het microdoseren van magic truffels:

Hoeveel magic truffels moet je nemen bij microdosering?

Omdat het antwoord hierop complex kan zijn en verschillende unieke persoonlijke factoren omvat, zoals:

 •     Persoonlijke gevoeligheid voor psilocybine
 •     Gewicht en stofwisseling
 •     Persoonlijke mentale toestand
 •     Externe dingen die je humeur beïnvloeden
 •     Andere persoonlijke factoren

We raden aan om onze doseringscalculator voor microdosering te gebruiken om de eerste doses vast te stellen, maar deze vervolgens te verlagen of te verhogen op basis van uw persoonlijke

Wettelijk alternatief voor microdosering van LSD

Mensen die het idee van psychedelische microdosering populair maakten, zoals Dr. Fadiman, verwijzen meestal naar lyserginezuurdiethylamide (algemeen bekend als LSD of zuur). Afhankelijk van het land waarin u woont, kan zelfs persoonlijk gebruik van LSD-zuur illegaal zijn, wat natuurlijk niet hoeft te worden gezegd over het daadwerkelijk kopen of verkopen van LSD. Oplossing? Magic truffels of een paddo kweekset !

Paddo's microdoseren

Het microdoseren van psilocybine-paddenstoelen of gewoon paddo's kan in sommige landen over de hele wereld ook illegaal zijn. Daarom is het misschien slim om iets te overwegen dat dezelfde psychedelische stof heeft, psilocybine. Dit maakt magic truffel een aantrekkelijke optie voor iedereen die in Nederland en zelfs andere Europese landen woont.

Als je een paddo kweekset bij ons koopt, kun je altijd ons advies over het doseren van paddo's hier raadplegen of gewoon onze psychedelische calculator pagina bezoeken.

Microdoseringseffecten

Er is een lange lijst van gerapporteerde effecten van microdosering en de wetenschap werkt nog steeds hard om enig bewijs op te volgen dat zou bewijzen dat al deze effecten door iedereen in gelijke mate kunnen worden gevoeld. Hier is een lijst met voorgestelde voordelen van microdosering die de meeste gebruikers aantrekken om microdosering te proberen :

 •     Energie
 •     Focus
 •     productiviteit
 •     creativiteit
 •     Stroomtoestanden
 •     Empathie
 •     Fysieke coördinatie
 •     Scherpte
De waardering van www.smartific.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.6/10 gebaseerd op 211 reviews.