Leeftijds verificatie

Je moet 18+ zijn om Smartific te kunnen bezoeken.

Vorige pagina

Medicinale of geneeskrachtige paddenstoelen online kopen

Er ontstaat steeds meer interesse in allerlei soorten superfoods, waaronder medicinale paddenstoelen. Deze geneeskrachtige paddenstoelen zijn in de vorm van supplementen verkrijgbaar in onze webshop. HetSmartific team zorgt er altijd voor dat het geneeskrachtige paddenstoelen assortiment goed is  gevuld met de nieuwste producten.  Bekijk nu ons volledige aanbod en profiteer van de heilzame werking!

Wat zijn geneeskrachtige/medicinale paddenstoelen?

Medicinale of geneeskrachtige paddenstoelen zijn paddenstoelen die op een unieke wijze bij kunnen dragen aan de gezondheid. Ze zijn in allerlei soorten en maten, ieder met een uniek effect. Omdat de paddenstoelen boordevol waardevolle voedingsstoffen zitten, behoren ze ook tot de superfoods. Al met al is het dus zeer begrijpelijk dat geneeskrachtige paddenstoelen al duizenden jaren lang gewaardeerd worden door culturen van over de wereld.

Verschillende soorten Medicinale paddenstoelen

Er zijn vele soorten geneeskrachtige paddenstoelen op de markt. De 5 populairste en meest gewaardeerde varianten zijn uiteraard te koop in onze shop. Dit zijn Reishi, Chaga, Lion's Mane, Cordyceps en Turkey Tail. Allen worden geproduceerd door McMyco, de absolute specialist op het gebied van natuurlijk paddenstoelen producten.

WAT IS Reishi?

Reishi (Ganoderma Lucidum) is een bruinrode paddenstoel die 10-25 hoog kan worden. Medicinale paddenstoel Reishi wordt al meer dan tweeduizend jaar door mensen gebruikt. Dat komt omdat Reishi-paddenstoel een hoog gehalte aan polysacchariden, bèta-glucanen en triterpenen bevat. Door zijn rijke samenstelling wordt Reishi gebruikt om de vitaliteit te verhogen, stress te stimuleren en te verminderen. Het gebruik van Reishi kan ook leiden tot een goede nachtrust, een betere spijsvertering en meer energie.

WAT IS Lion's Mane?

Lion's Mane (Hericium Erinaceus) is een witte "donzige" medicinale paddenstoel die eruitziet als ... Je raadt het al, als de manen van een albino-leeuw. De medicinale paddenstoel Lion's Mane wordt het meest gebruikt om cognitieve hersenactiviteit, een betere ontwikkeling van neuronen en als aanvulling op uw immuunsysteem te stimuleren. Iedereen kan profiteren van de unieke samenstelling van Lion's Mane, omdat het uw hersenen kan stimuleren, herstellen en zelfs beschermen.

WAT is Chaga?

Chaga (Nonotus Obliquus) is een medicinale paddenstoel die eruitziet als verbrand hout of steenkool en een zeer glanzende oranje binnenkant heeft. Chaga is een rijke bron van verschillende antioxidanten, bèta-glucanen, eiwitten en triterpenen. Dit maakt de medicinale paddenstoel van Chaga een geweldig supplement voor mensen die willen afvallen, cholesterol willen verlagen, het immuunsysteem willen versterken en zichzelf willen beschermen tegen verschillende virussen. Bovendien kunnen gebruikers van Chaga profiteren van voedingsstoffen zoals vezels, ijzer, vitamine D, magnesium en kalium.

WAT IS Cordyceps?

Cordyceps is een parasitaire paddenstoelensoort die in insecten groeit en uiteindelijk hun slachtoffer doodt. Gelukkig kan één op de 600 Cordyceps-soorten (Cordyceps Militaris) ook op alternatieve grond worden gekweekt. Ondanks dat het een felle moordenaar is, heeft Cordyceps een zeer voordelige samenstelling en kan het elke gezonde levensstijl ten goede komen. Cordyceps heeft een hoog gehalte aan verschillende mineralen, polysacchariden en cordycepin. Dit maakt de medicinale paddenstoel van Cordyceps tot een perfect supplement voor diegenen die het energieniveau willen verhogen, ontstekingen willen bestrijden, het libido willen verhogen en het lichaam willen ondersteunen bij het bestrijden van verschillende ziekten.

WAT IS Turkey Tail?

Kalkoenstaart (Trametes Versicolor) is een medicinale paddenstoel die lijkt op de waaiervormige staart van kalkoen. Turkey Tail-paddenstoelen hebben een zeer hoge voedingswaarde, bevatten veel polysacchariden en kunnen een geweldige bron zijn van andere verschillende antioxidanten. Dit maakt Turkey Tale een geweldig medicinaal paddenstoelensupplement voor diegenen die op zoek zijn naar ontgifting, prebiotische eigenschappen en ontstekingsremmende voordelen. Turkey Tale kan ook worden gebruikt om het immuunsysteem te verbeteren en om uw lichaam te ondersteunen bij het bestrijden van verschillende virusinfecties.

WAT IS McMyco?

McMyco is een hoogwaardige producent van geneeskrachtige paddenstoelensupplementen uit Nederland. Het team achter McMyco heeft met succes biologische extracten met een volledig spectrum geproduceerd van 100% vruchtlichamen. Nu kan iedereen profiteren van hun grote selectie aan geneeskrachtige paddenstoelensupplementen van ultra hoge kwaliteit.

Geneeskrachtige paddenstoelen supplementen van superieure kwaliteit

Het kan lastig zijn om een betrouwbare webshop te vinden die paddenstoelen producten van hoge kwaliteit verkoopt. Toch heb je die nu gevonden, en daar zijn wij trots op. We werken hard om een zo volledig mogelijk aanbod te kunnen leveren, enkel van de beste producenten en leveranciers. De producten worden ook door onszelf getest. Betrouwbaar, accuraat en effectief. Dat is waar wij voor staan.

Geneeskrachtige paddenstoelen razendsnel thuis bezorgd

Zoals alle producten bij Smartific worden ook de medicinale paddenstoelen razendsnel verzonden. Daarnaast versturen wij alle onze pakketten zo onopvallend en discreet mogelijk. We hebben respect voor jouw privacy dus het gaat niemand wat aan waar en wat je besteld hebt!

Waarom gebruiken mensen Medicinale paddenstoelen?

Geneeskrachtige paddenstoelen zijn superfoods die kunnen bijdragen aan een gezonde leefstijl. Elke paddenstoel heeft eigen unieke positieve eigenschappen. De supplementen zitten ook nog eens boordevol voedingsstoffen die als bouwblokken fungeren voor het lichaam. Reden genoeg dus om fan te worden van deze wonderbaarlijk producten!

Veelgestelde vragen: CBD

Wat zijn geneeskrachtige paddenstoelen?

Geneeskrachtige (of medicinale/functionele) paddenstoelen zijn paddenstoelen die bestanddelen bevatten waarmee de gezondheid kan worden ondersteund of verbeterd. De paddenstoelen worden in de traditionele Aziatische geneeskunde al honderden jaren gebruikt. Wetenschappelijke onderzoeken kunnen de positieve werking van actieve bestanddelen nu ook steeds vaker onderbouwen.

Welke geneeskrachtige paddenstoelen zijn er?

Er zijn tientallen zo niet honderden soorten geneeskrachtige paddenstoelen. Enkele van de meest krachtige varianten biedt McMyco aan in de vorm van paddenstoelen supplementen. Hieronder vallen de Turkey Tail, Reishi, Lion’s Mane, Chaga en Cordyceps Militaris.

Ga ik trippen van geneeskrachtige paddenstoelen?

Nee, je gaat niet trippen van geneeskrachtige paddenstoelen supplementen van McMyco.

Hoe gebruik ik geneeskrachtige paddenstoelen?

Geneeskrachtige paddenstoelen zijn meestal goed eetbaar en bijvoorbeeld te verwerken in gerechten. De supplementen van McMyco bestaan uit full-spectrum extract. We raden aan om ze 2x per dag tijdens een maaltijd in te nemen. Overschrijd de aanbevolen hoeveelheid niet.

Hoe snel zie ik effect van de supplementen?

De supplementen van McMyco zijn geen snel werkend medicijn. Het kan daarom even duren, meestal zijn de effecten na 1-2 weken merkbaar.

Kunnen de supplementen gecombineerd worden?

Ja, de supplementen van McMyco kunnen gecombineerd worden. Zo kunnen de unieke eigenschappen van de paddenstoelen elkaar complementeren. Overschrijd hierbij nooit de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Zijn geneeskrachtige paddenstoelen veilig?

Geneeskrachtige paddenstoelen zijn over het algemeen veilig voor consumptie. Lees je voor gebruik wel altijd eerst in. Wanneer je de supplementen van McMyco gebruikt is het wel belangrijk om je aan de voorgeschreven aanbevolen hoeveelheid te houden en hier niet overheen te gaan. Raadpleeg bij twijfel of wanneer er sprake is van zwangerschap, borstvoeding of gezondheidsklachten altijd eerst een arts voor gebruik.

Zijn geneeskrachtige paddenstoelen een wondermiddel?

Nee, ondanks dat de natuur absoluut wonderlijk is, zijn geneeskrachtige paddenstoelen geen wondermiddel. De paddenstoelen hebben wel ontzettend goede eigenschappen, de supplementen zien wij daarom als een mooie aanvulling op een gezond dieet.

Kunnen geneeskrachtige paddenstoelen kanker genezen?

Nee, geneeskrachtige paddenstoelen kunnen op dit moment geen kanker genezen. Wel zijn er wetenschappelijke onderzoeken die wijzen op een potentiële ondersteuning bij verschillende soorten behandelingen van kanker.

Waar zijn de McMyco supplementen van gemaakt?

De McMyco supplementen worden gemaakt van full-spectrum organisch extract van 100% vruchtlichaam. Als hulpstoffen worden magnesiumcitraat en silicumdioxide gebruikt. De supplementen zijn geschikt voor vegetariërs.

Kunnen de supplementen medicijnen vervangen?

Nee, het is niet de bedoeling om medicijnen te vervangen met de supplementen van McMyco. De supplementen kunnen wel als een goede aanvulling op een gezond en gevarieerd dieet dienen.

De waardering van www.smartific.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.6/10 gebaseerd op 203 reviews.