Vorige pagina

WAT ZIJN BLUNTS?

Blunts zijn een speciaal soort rolling paper dat gebruikt wordt om je wiet te rollen en om dit te laten voelen en uit te laten zien als een sigaar. De meeste blunt vloei zijn gemaakt van tabak, waardoor je je cannabis makkelijker en langzamer kunt verbranden.

WAT IS EEN SPLIFF?

Afhankelijk van de regio kunnen spliffs een paar dingen betekenen. In de meeste gevallen is een spliff een soort joint, die meestal cannabis gemengd met tabak bevat. Spliff kan ook verwijzen naar een kleinere versie van een joint, die je in je eentje rookt.

WAT IS EEN TIP?

Een tip is een klein een filter in je blunt/spliff/joint. Ze kunnen ook worden aangeduid als een tippie, rook tip, kruk, of gewoon – filtertip.

De makkelijkste manier om een tip te maken is door gewoon een klein stukje van het karton in een cilindervorm te rollen. Op die manier zorgt de tip ervoor je je vingers niet verbrandt met de laatste rookpluimen, verder niets.

Als je op zoek bent naar een gezondere manier om te roken, kun je speciale houtskool-tips kopen om de rook daadwerkelijk te filteren voordat deze je longen bereikt.

WAT IS EEN CONE?

In de cannabis rookcultuur is een cone een gemakkelijk te gebruiken joint – je hoeft hem alleen maar te vullen met kruiden naar keuze en er komt geen echt rolproces aan te pas. Cones kunnen worden gemaakt van papier, maar ze kunnen ook worden gerold van een blunt vloei.

De waardering van www.smartific.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.5/10 gebaseerd op 97 reviews.