Leeftijds verificatie

Je moet 18+ zijn om Smartific te kunnen bezoeken.

Wiet grinder kopen

Het cannabis grinder (of crusher/shredder) assortiment van Smartific is een van de grootste die je online zal vinden. Je kunt nu een van de vele verschillende soorten wiet grinders bestellen welke altijd snel geleverd zal worden. Wij versturen de pakketen altijd volledig discreet en onherkenbaar. In de online collectie die wij te koop hebben staan vind je onder andere metalen grinders, plastic grinders, creditcard grinders en meer.

Wat is een wiet grinder of crusher?

Om zo goed mogelijk van jouw wiet te kunnen genieten zul je het eerst moeten vermalen. Dit zorgt ervoor dat jouw joint geleidelijk brandt en dat er minder THC verloren gaat. Het malen (of grinden) van wiet gaat het makkelijkste met een goede grinder of crusher. Letterlijk in een handomdraai vermaal jij de rookwaar tot een perfect formaat.

Verschillende soorten grinders

Grinders zijn gemaakt om wiet tot kruimeltjes te kunnen vermalen. Het principe van de apparaatjes is vrij simpel maar toch zijn er verschillende types om uit te kiezen. De meest populaire soort is een cylinder grinder. Deze hebben 1 of meer kamers waar de wiet in kan en worden gemaakt van verschillende materialen zoals aluminium, plastic (acryl) of hout.

Deze grinders worden ook geclassificeerd op basis van het aantal onderdelen dat ze hebben. Zo zijn er 2-delige, 3-delige, 4-delige en zelfs 5-delige grinders. Een andere interessante soort is de creditcard grinder, deze passen in jouw portemonnee zodat je er altijd eentje op zak kunt hebben.

Hoe werkt een Cannabis grinder?

Een wiet grinder is van binnen voorzien van speciale tanden. Deze tandjes vermalen de wiet tot perfecte kruimels in een handomdraai. Stop er wat wiet in, doe hem dicht en draai een aantal keer met je handen. De cannabis is nu tot een mooi poedertje vermalen dat perfect zal branden. Je kunt hierbij net zolang malen tot je de voor jou perfecte consistentie hebt bereikt.

Goedkope grinder bestellen

De goedkoopste grinders zijn de simpele 2-delige acryl grinders. Deze crushers kosten niet meer dan 10 euro en werken prima. Het probleem bij deze goedkope grinders is wel dat ze wat lastiger schoon te maken zijn. Wanneer hij echt vies is kun je deze beter vervangen voor een nieuwe.

Veel gebruikers kiezen daarom voor een makkelijker schoon te maken alternatief. Neem bijvoorbeeld een meerdelige metalen (aluminium) grinder. Metalen grinders kosten rond de 20 euro maar blijven langer in tact en hebben meer features.  Dit is zeker het overwegen waard.

Hoe kies je de beste wiet grinder/crusher?

Ben je op zoek naar de beste wiet grinder? Dan moet je verschillende factoren overwegen zoals prijs, materiaal, design en functionaliteit. Om jou een handje op weg te helpen hebben wij een handige gids opgesteld. Bekijk hier deze gids voor het kiezen van de beste grinder!

De waardering van www.smartific.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.6/10 gebaseerd op 206 reviews.