Wiet grinder kopen

Het cannabis grinder (of crusher/shredder) assortiment van Smartific is een van de grootste die je online zal vinden. Je kunt nu een van de vele verschillende soorten wiet grinders bestellen welke altijd snel geleverd zal worden. Wij versturen de pakketen altijd volledig discreet en onherkenbaar. In de online collectie die wij te koop hebben staan vind je onder andere metalen grinders, plastic grinders, creditcard grinders en meer.

Wat is een wiet grinder of crusher?

Om zo goed mogelijk van jouw wiet te kunnen genieten zul je het eerst moeten vermalen. Dit zorgt ervoor dat jouw joint geleidelijk brandt en dat er minder THC verloren gaat. Het malen (of grinden) van wiet gaat het makkelijkste met een goede grinder of crusher. Letterlijk in een handomdraai vermaal jij de rookwaar tot een perfect formaat.

Verschillende soorten grinders

Grinders zijn gemaakt om wiet tot kruimeltjes te kunnen vermalen. Het principe van de apparaatjes is vrij simpel maar toch zijn er verschillende types om uit te kiezen. De meest populaire soort is een cylinder grinder. Deze hebben 1 of meer kamers waar de wiet in kan en worden gemaakt van verschillende materialen zoals aluminium, plastic (acryl) of hout.

Deze grinders worden ook geclassificeerd op basis van het aantal onderdelen dat ze hebben. Zo zijn er 2-delige, 3-delige, 4-delige en zelfs 5-delige grinders. Een andere interessante soort is de creditcard grinder, deze passen in jouw portemonnee zodat je er altijd eentje op zak kunt hebben.

Hoe werkt een Cannabis grinder?

Een wiet grinder is van binnen voorzien van speciale tanden. Deze tandjes vermalen de wiet tot perfecte kruimels in een handomdraai. Stop er wat wiet in, doe hem dicht en draai een aantal keer met je handen. De cannabis is nu tot een mooi poedertje vermalen dat perfect zal branden. Je kunt hierbij net zolang malen tot je de voor jou perfecte consistentie hebt bereikt.

Goedkope grinder bestellen

De goedkoopste grinders zijn de simpele 2-delige acryl grinders. Deze crushers kosten niet meer dan 10 euro en werken prima. Het probleem bij deze goedkope grinders is wel dat ze wat lastiger schoon te maken zijn. Wanneer hij echt vies is kun je deze beter vervangen voor een nieuwe.

Veel gebruikers kiezen daarom voor een makkelijker schoon te maken alternatief. Neem bijvoorbeeld een meerdelige metalen (aluminium) grinder. Metalen grinders kosten rond de 20 euro maar blijven langer in tact en hebben meer features.  Dit is zeker het overwegen waard.

Hoe kies je de beste wiet grinder/crusher?

Ben je op zoek naar de beste wiet grinder? Dan moet je verschillende factoren overwegen zoals prijs, materiaal, design en functionaliteit. Om jou een handje op weg te helpen hebben wij een handige gids opgesteld. Bekijk hier deze gids voor het kiezen van de beste grinder!

Veelgestelde vragen: Headshop

Wat is een headshop?

De headshop is een specifiek type winkel dat zich richt op producten of accessoires die bedoeld of aangepast zijn voor het maken, gebruiken of verbergen van drugs. Doorgaans voor recreatieve doeleinden. De meeste accessoires die tegenwoordig in headshops te vinden zijn, zijn vooral gericht op recreatieve cannabisgebruikers, maar je kunt ook allerlei accessoires voor andere soorten drugs bestellen.

Wat voor soort accessoires worden beschouwd als headshop artikelen?

De lijst is groot, want de recreatieve drugsgebruiker kan tegen verschillende problemen aanlopen. Verschillende headshop items proberen verschillende problemen aan te pakken. Daarom kun je in de headshop onder meer allerlei soorten rookaccessoires, stash-artikelen, snuifartikelen, slijp- en snij artikelen en groei artikelen vinden.

Wat is een bong?

De bong is een van de meest populaire middelen om kruiden te roken. Het is een waterpijp, die je in staat stelt om puur kruid te roken en de rook te filteren door middel van water. Een bong laat de rook bovendien afkoelen. Er zijn ook speciale ijspijpen te verkrijgen voor degenen die de rook extra koel willen. 

Bongs zijn er in alle soorten en maten, met veel verschillende structuren en creatieve benaderingen om kruid te roken. Bovendien zijn de bongs in bijna alle materialen verkrijgbaar, van hout en metaal tot plastic. Het meest populair zijn nog wel de bongs van glas. De grootte van de bong (en de kom) bepaalt de grootte van de hit die je met de waterpijp kunt nemen. Dat is waarschijnlijk de belangrijkste factor bij het kiezen van je waterpijp.

Is het roken van een bong anders dan het roken van een joint?

Veel cannabis liefhebbers zijn het erover eens dat een eenvoudige bong de minst verspillende en meest gezonde manier is om je kruiden te roken (voordat de vaporizers werden uitgevonden!). Bovendien hoef je geen tabak toe te voegen aan je kruidenmix, wat het roken van een bong een schonere en puurdere rookervaring maakt.

Het roken van een joint is een eenvoudigere manier om cannabis in te nemen, vooral als je buiten bent. Bovendien is het een discretere manier om cannabis te roken in een openbare omgeving. Bongs verspillen je kruiden minder en maken het makkelijker om voldoende binnen te krijgen.

Tot slot wordt je door middel van een bong, in zekere zin, op een andere manier high.  Terwijl het roken van een joint gebruikelijker is om geleidelijk aan high te worden, kan een bong hit meer aanvoelen als een echte kick.

Wat is een bong hit?

Een bong hit verwijst naar de werkelijke daad van het roken van de bong.

Moet je je waterpijp schoonmaken?

Ja, maar niet na elk gebruik. Je moet je screens na een paar keer gebruik vervangen (ze worden namelijk vuil en de kruiden gaan minder gelijkmatig branden). Iedere roker zal zijn bongs altijd schoonmaken met speciale borstels en zepen als deze vuil wordt. Dit zorgt weer voor een frisse rookervaring.

Wat is een smoke bowl?

Als je het over het roken van cannabis hebt, verwijst een smoke bowl meestal naar het deel dat gebruikt wordt om cannabis (of tabak) in vast te houden. De smoke bowl markeert de plaats waar je je wiet plaatst voordat je het aansteekt en de rook inademt.

Wat is een pijp roken?

Een rookpijp is een speciaal hulpmiddel om op een droge manier cannabis (of tabak) te roken. Een rookpijp heeft twee hoofdonderdelen – een smoke bowl (de plaats waar je je kruiden plaatst) en het deel waar je de rook inademt. Sommige pijpen kunnen een derde deel hebben, een gat dat je afdekt tijdens het inhaleren van de rook en dat je loslaat wanneer je alle rook die nog in het systeem aanwezig is wilt verwijderen.

Wat zijn de screens?

Screens zijn gewone metalen gaas cirkels (meestal) die gebruikt worden in pijpen en waterpijpen om je kruiden op te plaatsen.

Wat is een grinder?

Een kruidenmolen of gewoon een wiet grinder is een speciaal hulpmiddel om je wiet te vermalen om het roken te vergemakkelijken. Omdat cannabis in dichte toppen zit, moet je die toppen op de een of andere manier ‘verpletteren’ en ‘knippen’ voordat je ze probeert aan te steken, om het makkelijker te kunnen roken. Door je wiet te vermalen, zorg je ervoor dat het gelijkmatiger verbrandt en dat je er niets van verspilt.

Wat is een vaporizer?

Een vaporizer is een speciaal hulpmiddel waarmee je elk soort kruid kunt opwarmen en de damp die het produceert kunt inhaleren. Dit wordt beschouwd als de meest gezonde manier om alle soorten kruiden te roken, omdat er geen echte rook bij dit proces komt kijken. Als je de beste temperaturen kent om dit te doen, dan kun je verwachten dat je geen enkele hoeveelheid van de kruiden verspilt.

Het enige nadeel van deze methode van cannabisgebruik is dat een kwaliteits vaporizer een aanzienlijke investering vereist, aangezien elke fatsoenlijke vaporizer prijs begint met een minimum van 100$/€ en een hoogwaardige vaporizer die daadwerkelijk de moeite waard is, gemakkelijk een paar honderd $/€ uit je portemonnee kan halen.

Wat is een stash box?

Recreatieve gebruikers houden ervan om discreet te zijn over de stoffen en hulpmiddelen die ze in hun leven gebruiken. Daarom zijn er meerdere producten op de markt die het mogelijk maken om allerlei spullen naar keuze te verstoppen en op de juiste manier op te bergen. We hebben het over geheime boeken, nep-bierblikjes, wc-borstels met geheime vakjes, het afsluiten van sleutelhangers en nog veel meer.

Zijn headshop artikelen legaal?

In de meeste landen ter wereld kun je verwachten dat alle headshop artikelen volledig legaal zijn (tenzij ze sporen bevatten van stoffen die je hebt gebruikt (bijvoorbeeld dat er in een molen “restjes” wiet zitten en dat cannabis illegaal is). Als we het hebben over rookaccessoires, is het doorgaans geen strafbaar feit, omdat tabak in de meeste landen wereldwijd legaal is.

Hoe oud moet je zijn om headshop producten te kopen?

Ten minste 18 jaar oud. Alle producten die op Smartfic worden verkocht kunnen alleen worden gekocht als je 18 jaar of ouder bent.

De waardering van www.smartific.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 64 reviews.