Leeftijds verificatie

Je moet 18+ zijn om Smartific te kunnen bezoeken.

Wiet pijp kopen

Met ons beschikbare assortiment (wiet) pijpen kun je al jouw favoriete rookwaar probleemloos tot je nemen. We hebben pijpjes die geschikt zijn voor ander andere cannabis, tabak, hasj of  kruiden zoals Kanna. Wiet pijpjes in onze online headshop komen in allerlei soorten vormen, materialen en formaten. Bestel daarom nu probleemloos jouw favoriete pijpje bij Smartific.

Wat is een pijp?

Een rookpijp is een speciaal hulpmiddel om op een droge manier cannabis (of tabak) te roken. Een rookpijp heeft twee hoofdonderdelen – een smoke bowl (de plaats waar je je kruiden plaatst) en het deel waar je de rook inademt. Sommige pijpen kunnen een derde deel hebben, een gat dat je afdekt tijdens het inhaleren van de rook en dat je loslaat wanneer je alle rook die nog in het systeem aanwezig is wilt verwijderen.

Wiet pijpen van verschillende materialen

Ons wietpijp collectie bestaat uit pijpjes van verschillende materialen. Zo hebben we varianten die gemaakt zijn van bijvoorbeeld metaal, hout of glas. Cannabis gebruikers die er zeker van willen zijn dat hun pijp gemakkelijk schoon te maken is kunnen het best gaan voor een metalen wiet pijp. Deze gaan vaak ook langer mee. Stoners die een natuurlijke feel willen hebben kunnen het beste gaan voor een van de houten pijpjes. Wiet rokers met een interesse voor unieke designs kunnen zich verwennen met de geweldige glazen pijpen.

Een wiet pijp gebruiken

Een pijp gebruiken om wiet/cannabis te roken heeft enkele voordelen. Allereerst is het gemakkelijker om precies de juiste hoeveelheid binnen te krijgen per hit. Dit maakt rookpijpjes geliefd onder grote groepen. Een pijp is ook nog eens gemakkelijk te vervoeren, veel makkelijker dan een bong/waterpijp bijvoorbeeld. En je hebt er ook geen water bij nodig. Tevens hoef je ook niet te kunnen draaien om een pijp te gebruiken. Niet iedereen weet namelijk hoe je een goede joint draait, een pijpje kan dan uitkomst bieden.

MOET IK SCREENS GEBRUIKEN VOOR MIJN BONG, PIJP OF VAPORIZER?

Ja. Altijd. Met screens kun je kruiden en as uit de buurt van je longen houden. Als je een screen gebruikt, blijven alle harde (de meeste!) deeltjes uit de buurt van je damp/rook en dat maakt het voor iedereen een prettige rookervaring. Als je hier vanuit een kostenperspectief over wilt nadenken, laten screens toe dat je minder van de kostbare kruiden verspilt tijdens het roken met een bong, pijp of vaporizer.

Discrete wiet pijpjes

Onze wiet pijp collectie bevat ook enkele pijpjes die gemakkelijk verborgen kunnen worden. Neem bijvoorbeeld deze metalen creditcard pijp of deze compacte Twister pijp. Deze producten kunnen erg handig zijn. Want ondanks dat jij je absoluut niet hoeft te schamen voor het roken, hoeft ook niet iedereen te weten wat je aan het doen bent.

De waardering van www.smartific.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.6/10 gebaseerd op 203 reviews.