Leeftijds verificatie

Je moet 18+ zijn om Smartific te kunnen bezoeken.

Vorige pagina

Wat is een headshop?

In Nederland wordt met de term headshop meestal een speciaal soort winkel bedoeld die gespecialiseerd is in allerlei soorten gereedschap voor recreatief gebruik. Smartific Online Headshop heeft niet alleen de beste accessoires voor elke roker, maar ook vind je hier verschillende soorten hulpmiddelen die gebruikt kunnen worden voor diverse andere recreatieve doeleinden. Dit is tevens vergelijkbaar met een smartshop.

Wat zijn rookaccessoires?

De meeste cannabis liefhebbers begrijpen dat het rollen van een joint slechts één van de vele manieren is waarop je je kruid kunt roken. Daarom vind je in ons assortiment allerlei soorten wietpijpen, verschillende rookpijpen, vaporizers en nog veel meer. Omdat iedereen het heerlijk vindt om te roken met kwaliteitsapparatuur, kun je in Smartific Headshop ook aanstekers, kwaliteit grinders, handige rolling trays, verschillende maten vloeitjes en nog veel meer vinden. Ook kan het soms handig zijn om je spullen te verstoppen, bekijk daarvoor onze stashbox sectie.

Wat zijn vaporizers?

Als je je gezondheid serieus neemt, besef je dat het inhaleren van propaan uit de aansteker, papier en de lijm combinatie uit vloeitjes en zelfs het toevoegen van tabak aan je joints misschien niet de gezondste manier is om je kruiden te verbranden. Dit is waar technologie aan te pas komt, met een kwalitatief hoogwaardige vaporizer inhaleer je geen rook. Een vaporizer verwarmt je kruiden en stelt je in staat om het in dampvorm te inhaleren. Het is een gezonder alternatief voor iedere vorm van rookervaring.

Meer informatie over headshop artikelen

Smartific heeft uitgebreide FAQ's, tutorials en diverse andere bronnen als het gaat om het gebruik van kwaliteitsapparatuur. Bekijk zeker onze uitgebreide Headshop FAQ sectie als je meer wilt weten.

Veelgestelde vragen: Headshop

Wat voor soort accessoires worden beschouwd als headshop artikelen?

De lijst is groot, want de recreatieve drugsgebruiker kan tegen verschillende problemen aanlopen. Verschillende headshop items proberen verschillende problemen aan te pakken. Daarom kun je in de headshop onder meer allerlei soorten rookaccessoires, stash-artikelen, snuifartikelen, slijp- en snij artikelen en groei artikelen vinden.

Wat is een bong?

Een bong is een van de meest populaire middelen om kruiden te roken. Het is een waterpijp, die je in staat stelt om puur kruid te roken en de rook te filteren door middel van water. Een bong laat de rook bovendien afkoelen. Er zijn ook speciale ijspijpen te verkrijgen voor degenen die de rook extra koel willen. 

Bongs zijn er in alle soorten en maten, met veel verschillende structuren en creatieve benaderingen om kruid te roken. Bovendien zijn de bongs in bijna alle materialen verkrijgbaar, van hout en metaal tot plastic. Het meest populair zijn nog wel de bongs van glas. De grootte van de bong (en de kom) bepaalt de grootte van de hit die je met de waterpijp kunt nemen. Dat is waarschijnlijk de belangrijkste factor bij het kiezen van je waterpijp.

Wat is een stash box?

Recreatieve gebruikers houden ervan om discreet te zijn over de stoffen en hulpmiddelen die ze in hun leven gebruiken. Daarom zijn er meerdere producten op de markt die het mogelijk maken om allerlei spullen naar keuze te verstoppen en op de juiste manier op te bergen. Deze noemen we ook wel stash boxes. We hebben het over geheime boeken, nep-bierblikjes, wc-borstels met geheime vakjes, het afsluiten van sleutelhangers en nog veel meer.

Wat is een grinder?

Een grinder is een speciaal hulpmiddel om je wiet te vermalen om het roken te vergemakkelijken. Omdat cannabis in dichte toppen zit, moet je die toppen op de een of andere manier ‘verpletteren’ en ‘knippen’ voordat je ze probeert aan te steken, om het makkelijker te kunnen roken. Door je wiet te vermalen, zorg je ervoor dat het gelijkmatiger verbrandt en dat je er niets van verspilt.

Zijn headshop artikelen legaal?

In de meeste landen ter wereld kun je verwachten dat alle headshop artikelen volledig legaal zijn (tenzij ze sporen bevatten van stoffen die je hebt gebruikt (bijvoorbeeld dat er in een molen “restjes” wiet zitten en dat cannabis illegaal is). Als we het hebben over rookaccessoires, is het doorgaans geen strafbaar feit, omdat tabak in de meeste landen wereldwijd legaal is.

Hoe oud moet je zijn om headshop producten te kopen?

Ten minste 18 jaar oud. Alle producten die op Smartfic worden verkocht kunnen alleen worden gekocht als je 18 jaar of ouder bent.

De waardering van www.smartific.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.6/10 gebaseerd op 211 reviews.