Zoeken

Categorieën

Zie je hallucinaties tijdens het trippen?

Dit hangt af van de dosering, maar in normale recreatieve omstandigheden zou het antwoord nee moeten zijn. Maar laten we eerst bespreken wat hallucinaties zijn en hoe ze verschillen.

Vanuit een medisch perspectief zijn hallucinaties sensaties waarvan je denkt dat ze echt zijn, maar dat ze dat eigenlijk niet zijn. Voorbeelden van hallucinaties zijn het zien van dingen die er niet zijn, het horen van stemmen of andere geluiden die niet echt zijn, het voelen van dingen die er niet zijn en het ruiken van dingen die er niet zijn.

Dus eigenlijk: geur, visie, smaak, gevoelens. En onder invloed van psychedelica veranderen al deze zintuigen. Dus het verschil tussen de effecten die hallucinogenen op je kunnen hebben en de werkelijke hallucinaties is je standpunt.

Als je kijkt naar de omringende objecten die zwaaien, veranderen van vorm en ademhaling (visuals) en daadwerkelijk gelooft dat dit op dit moment gebeurt, dan heb je een hallucinatie. Als je hetzelfde ziet, maar je beseft dat je onder de invloed van psychedelica bent en je omarmt het feit dat dit niet echt gebeurt, dan zie je de dingen gewoon zo omdat je onder invloed bent… dan ben je niet aan het hallucineren.

Dus dit maakt het feit dat je wel of niet hallucineert; slechts een deel van je cognitieve gedrag en overtuigingen. En je geestelijke gezondheid in het algemeen.

Als je op deze vraag hebt gedrukt, had je waarschijnlijk een meer directe vraag in gedachten: we kennen allemaal de vraag… Zie je dingen die er niet zijn tijdens het trippen? Komt een groene dwerg naar je toe en kun je je leven met hem bespreken?

Het antwoord is nee (als je geen hero trip hebt genomen). Ja, onder invloed van psychoactieve stoffen kun je naar de spiegel kijken en voelen dat je een kat bent (slechts een voorbeeld). Ja, je kunt naar een steen kijken en denken dat het op een tijger lijkt (slechts een voorbeeld). Maar je zult nog steeds een steen zien en ergens diep in je hoofd weet je dat het een steen is, maar op de een of andere manier neem je het anders waar. 

Category-Mushrooms

MEEST BEKEKEN PADDO'S EN TRUFFELS

De meest populaire Paddo en Truffel producten vind je hieronder. Toch liever verder zoeken? Bekijk dan de makkelijke links eronder.

Smartific: De beste Smartshop van Nederland

Bij Smartific vind je een ruime selectie aan CDB olie, Wietzaadjes, Supplementen, Magic Truffels, Paddo kweeksets, Headshop en Smartshop producten. Onze selectie wordt altijd up to date gehouden met de laatste trends, kwaliteitsproducten en uiteraard verse producten. Naast een uitgebreid assortiment vind je bij Smartific ook uitleg over onze producten. Bij elk product vind je dan ook een informatieve tekst over de werkzaamheden. Wij hebben ook een Smartwiki kennisbank. Hier vind je onder andere de meeste gestelde Smartshop vragen. Smartific staat altijd klaar om bezoekers en klanten nog beter te helpen. Heb je nog vragen? Laat het ons dan weten via support@smartific.com.

Wat voor producten verkoopt Smartific?

Het Smartific team verzorgt een actueel, vers en up-to-date product aanbod. Smartific heeft bijvoorbeeld: Hempcare CBD-olie, Chronic Caviar wietzaadjes, McSmart magic truffels & paddo kweeksets, Feest supplementen, Indian Elements kruiden, XSnatural Sport supplementen en Lifestyle caps voedingssupplementen. Ook luisteren wij graag naar onze bezoekers. Heb je tips of ben je op zoek naar een speciaal product binnen onze branche? Laat het ons dan weten via support@smartific.com.

Zijn de Smartific Smartshop producten legaal?

Alle producten die verkocht worden op Smartific zijn legaal in Nederland. Indien je een bestelling buiten Nederland laat bezorgen adviseren wij altijd goed onderzoek te doen naar de regels van het land waar je de order wenst te ontvangen. Woon je dichtbij de grens? Dan kan je er altijd voor kiezen om jouw order te laten bezorgen op een afhaalpunt in Nederland. 

Verzenden en retourneren buiten Nederland

Al onze producten kunnen in de meeste Europese landen worden besteld. Smartific hecht waarde aan jouw privacy, daarom verpakken en verzenden wij alle aankopen zo discreet mogelijk. Geen logo’s en geen indicatie van wat er in zit. Jouw pakketje komt aan in een gewone, stevige kartonnen doos. Deze plakken we dicht met simpele, maar stevige verpakkingstape. Als je bestelling erg klein is, verzenden wij deze in een discrete bruine of witte gewatteerde envelop. Bekijk de discrete verzending of retourneren pagina voor meer informatie. 

Smartwiki: De kennisbank voor alle Smartshop producten

Onze Smartwiki bestaat uit de meest gestelde vragen en antwoorden over alle Smartific Smartshop producten. Wekelijks worden er nieuwe vragen toegevoegd om de kennisbank up-to-date te houden. Hierin nemen wij ook vragen mee van onze bezoekers en klanten. Staat jouw vraag en niet tussen? Laat het ons dan weten via support@smartific.com. Wij beantwoorden jouw vragen zo snel mogelijk.

De waardering van www.smartific.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 79 reviews.