Leeftijds verificatie

Je moet 18+ zijn om Smartific te kunnen bezoeken.

Paddo sporen spuiten online kopen

Ben je op zoek naar paddo sporen? Dan zit je bij ons aan het goede adres. Onze sporen shop is rijkelijk gevuld met sporen van alle bekende paddo's.  Met onze sporenspuiten creëer jij je eigen paddo kweeksets, ongeacht vorm of formaat. Iedereen die iets van mycologie afweet, weet hoe gemakkelijk je paddo's kunt laten groeien van sporen. Je hebt er alleen de goede middelen voor nodig en die koop je natuurlijk bij Smartific.

Wat zijn paddo sporen?

Paddo of magische paddenstoelen sporen zijn in feite de "zaadjes" van de psilocybine magic mushrooms. Met onze spuiten kun je een substraat (voedingsbodem) naar keuze voorzien van paddo sporen. En dat gewoon thuis zonder laboratorium. Mocht je compleet onervaren zijn dan raden wij aan om eerst een van onze paddo kweeksets te proberen. Als dat bevalt kun jij je verder gaan verdiepen in de wondere wereld van sporen en kweken.

Waar worden magische paddo sporen voor gebruikt?

Met slechts een klein beetje kennis, het juiste gereedschap en wat geduld kan iedereen zoveel paddo's kolonialiseren als gewenst. Echter heb je voordat je met paddo kolonies aan de gang kan eerst actieve sporen nodig. Deze sporen kun je vergelijken met de zaadjes van een plant. Met onze kant en klare sporenspuiten  is het simpel om paddo's te kweken met een techniek naar keuze.

Sporen oogsten (sporen print) van jouw gekweekte paddo's hoeft niet per se moeilijk te zijn. Toch is het een betere keuze om gewoon een sporen spuit te bestellen. Bij het oogsten van sporen moeten alle stappen namelijk volledig steriel verlopen zoals we dat gewend zijn uit laboratoria.

Voorkom problemen en sla die stap over. Met onze hoogwaardige sporen spuiten ben je namelijk verzekerd van een flinke batch top kwaliteit paddo's. Ons assortiment wordt alom geprezen in heel Europa.

Verschillende soorten paddo sporen

Je kunt verschillende soorten paddo sporen thuis kweken, ook wel strains genoemd. En alle soorten die je met een kweekset kunt laten groeien zijn ook te realiseren met sporen. Vandaar dat wij alle strains die je in onze kweeksets vindt ook bij de sporen terug vindt. Als aanvulling hebben we hier op nog de Hawaiian paddo sporen.

 • B+ Paddo sporen
 • Thai Paddo sporen
 • Mexican Paddo sporen
 • Ecuadorian Paddo sporen
 • Colombian Paddo sporen
 • Cambodian Paddo sporen
 • Golden Teacher Paddo sporen
 • McKennaii Paddo sporen
 • Hawaiian Paddo sporen (super sterke magische paddenstoelen strain met andere genetische eigenschappen)

Jouw magische paddenstoelen sporen razendsnel, discreet thuisbezorgd

We streven er altijd naar om jouw sporen zo snel mogelijk te versturen zodat je direct kunt beginnen met kweken. Ook verpakken en verzenden wij alle producten zo discreet als mogelijk. Op deze manier weet niemand wat of waar jij besteld hebt... behalve jij zelf natuurlijk.

Paddo sporenspuiten

Veelgestelde vragen: Magische mushroom

Wat is het verschil tussen magic truffels en paddo's?

Het belangrijkste verschil tussen magic truffels (sclerotia) en paddo’s (Psilocybe) is de manier waarop ze gekweekt zijn. Paddo’s zijn de schimmels die boven het oppervlak groeien (bestaande uit een stam en een hoed) en magic truffles zijn onderdelen van hetzelfde organisme dat onder de grond groeit.

Hebben paddo's en truffels dezelfde effecten?

Kort antwoord: jazeker. Paddenstoelen en Magic Truffels bevatten dezelfde psychoactieve ingrediënten (psilocine en psilocybine), dus het consumeren van deze psychoactieve ingrediënten in dezelfde dosis (gemeten naar de dosis van de psychoactieve ingrediënten, niet het gewicht van de paddenstoel/truffel), zal dezelfde effecten teweegbrengen.

Het enige verschil is de dosering en de manier waarop paddo’s en truffels meestal gekweekt/verkocht worden. Meestal worden paddo’s gedroogd verkocht, terwijl truffels vers worden verkocht (bevat dus nog steeds extra gewicht als luchtvochtigheid). Je kunt stellen dat 1 gram gedroogde paddo’s gelijk is aan 8-10 gram verse truffels. Dit is op geen enkele manier een volledig nauwkeurige maatstaf, want alles is veel complexer dan dat (potentie, kwaliteit, leeftijd etc.), maar het werkt in de meeste gevallen wel.

Dus om samen te vatten: als je van plan bent om dezelfde ervaring te hebben als je zou hebben met het nemen van ~2 gram gedroogde paddo’s, dan moet je ~20 gram magic truffels consumeren om vergelijkbare sterkte-effecten te hebben.

Wat kan ik verwachten van mijn eerste psychedelische ervaring?

Begin altijd langzaam en houd je dosis tot het minimum, zodat je leert hoe je lichaam en geest op de stof reageren. De eerste psychedelische ervaring heeft een unieke eigenschap: “het verwachtingseffect”. Het verwachtingseffect betekent dat je de ervaring zal hebben die je verwachtte. Dus als je verwacht een geweldige spirituele ervaring te hebben, zal dat ook zo zijn. Als je verwacht om wat adembenemende tijd door te brengen met je vrienden, zal ook dat precies zo zijn.

Het klinkt misschien vreemd, maar elke ervaren psychonaut zal je vertellen dat dat precies het geval is. Jouw psychedelische ervaring geeft je altijd precies wat je verdient. Daarom moet je, ongeacht wat voor ervaring je wilt hebben altijd duidelijk definiëren wat voor ervaring je zoekt en je geest zal ervoor zorgen dat je precies dat krijgt.

Waarschijnlijk is dit het beste advies voor elke beginner: zorg ervoor dat alles in je leven op dit moment al goed is (psychedelica kan een geweldige manier zijn om met je problemen om te gaan, maar het is aan te raden om het pas als zodanig te gebruiken nadat je “leert struikelen”) en kies een plaats en tijd die het beste voor je voelt. Niet een plaats en tijd die goed voelt, maar een plaats en tijd die perfect is.

Wat verandert er als je tript?

Het is het beste om je persoonlijke effecten en gevoelens te analyseren, terwijl je die psychedelische effecten voor het eerst op natuurlijke wijze ervaart, maar… Verwacht over het algemeen veranderingen in je perspectief, realiteitsperceptie, geluid, kleuren, zicht, gevoelens, tijd en andere mogelijke zintuigen die je zou kunnen hebben (of misschien nog niet hebt). Psilocybine en psilocine staan erom bekend dat ze delen van je hersenen verbinden die over het algemeen nooit met elkaar “praten”. Daarom kunnen psychonauten in grotere doses toestanden opnemen zoals “kleur horen”, “geluid ruiken” of “zich één voelen met het universum”.

Sommige toegewijde psychonauten zouden je zelfs kunnen vertellen dat sommige van deze nieuwe connecties, in subtiele zin, voor altijd blijven bestaan (in zekere zin dat je meer open-minded blijft na de eerste psychedelische ervaring). Dat betekent niet dat je kleuren zult ruiken nadat je reis voorbij is, dat betekent dat je de werkelijkheid als complexer gaat zien en dat je creativiteit/perspectiva veld opener blijft dan ooit tevoren.

Hoe lang duurt een magic truffel trip?

Je kunt verwachten dat je magic truffel trip tussen de 3 en 6 uur duurt, maar omdat je algemene gevoel over hoe laat het is verandert, raden we je aan om de gedachte “Ik ben aan het trippen tot ik ga slapen” aan te houden. Nadat je in slaap bent gevallen en wakker bent geworden, is je trip zeker voorbij.

Hoeveel magic truffels moet ik meenemen?

Dit hangt sterk af van veel factoren zoals je gezondheid, de tijd sinds de laatste psychedelische trip, de lichaamsmassa, de gewenste effecten, de persoonlijke stofwisseling, de gevoeligheid voor verschillende stoffen en nog vele andere factoren.

Over het geheel genomen moet je voor een zeer milde trip met het volledige spectrum van psychedelische effecten minstens 10 gram magic truffels nemen. Voor een normale trip moet je ongeveer 15 gram magic truffels nemen. Voor een volledige psychedelische ervaring moet je 20-22 gram magic truffels nemen.

Laten magic truffels je hallucineren?

Psilocybine en Psilocine zullen je mentale toestand beïnvloeden, samen met andere psychoactieve ingrediënten die in magic truffels zitten. In de meeste gevallen zal 15-20 gram magic truffels je niet doen hallucineren. Dat is als we het erover eens zijn dat hallucinaties betekenen: dingen zien die er niet zijn. Je zult echter wel lichte vervormingen zien, ook wel visuals genoemd. Wat betekent dat objecten “ademen”, dat rechte lijnen licht in beweging zijn en dat er overal om je heen soortgelijke visuele onregelmatigheden kunnen optreden.

Samengevat… Als je magic truffels neemt in een hoeveelheid die niet groter is dan 15-22 gram dosering (volle doos):

Groene draken die je volgen en met je proberen te praten? Nee, dat zal niet gebeuren.

Objecten (die er fysiek zijn!) veranderen van kleur, ademhaling en patronen die dansen? Ja, dat zal gebeuren.

In hogere doseringen is het mogelijk om hallucinaties te veroorzaken, maar in de meeste gevallen zullen die hallucinaties met gesloten ogen gebeuren (zelfs met 15-22 gram magic truffles). Het is zeer onwaarschijnlijk dat je de realiteit ziet vermengen met je verbeelding. Het is waarschijnlijker dat je visioenen in je hoofd hebt (gesloten ogen) en je ziet visioenen (objecten veranderen).

Wat zijn de effecten van magic truffels?

Dat is afhankelijk van de belasting, de dosering, je mentale toestand, je omgeving en vele andere factoren. De effecten zullen elke keer dat je besluit om magic truffels te nemen anders zijn. Maar een goed begin is om te weten dat magic truffels je toestand versterken.

Wat betekent dat?

Het betekent dat onder invloed van psychedelica alles intensiever wordt…

Als je gelukkig bent, word je nu super gelukkig! Als je verdrietig bent, word je ook super verdrietig. Word daar niet bang van, zelfs huilen of verdrietig zijn op magic truffles voelt raar genoeg comfortabeler dan gewoonlijk. Psychedelica hebben de neiging om alles natuurlijker te laten voelen en je neemt het als een deel van wie je bent. Als sommige emoties of gevoelens uit je losbarsten tijdens je reis, dan is normaal. Dat is je onderbewustzijn dat dingen aan je uitlegt.

Magic truffels zullen je vertellen wat je moet horen, en soms wil je het niet per se horen.

Dit is alleen maar omdat we zo goed zijn in liegen tegen onszelf, maar wanneer we onder invloed zijn van psychedelica, krijgt ons onderbewustzijn meer de leiding en sommige dingen kun je gewoonweg niet verbergen voor je onderbewustzijn.

Met dit alles in het achterhoofd, zijn de meest voorkomende effecten van magic truffles:

 • Verandering van perceptie (dingen voelen, ruiken, klinken, kijken en lijken anders)
 • Visuals (objecten die vervormen, bewegen, ademen en veranderen van kleur)
 • Euforie (uitbarstingen van lachen, geluk, vreugde)
 • Nondualiteit (zich één voelen met de wereld, liefde en innerlijke vrede)
 • Verwarring (mind-melting, verschillende, niet-lineaire denkpatronen)
 • Rillingen of warme lichaamsgolven (diverse lichaamsgevoelens)
 • Intoxicatie (algemeen gevoel van “iets dat je overneemt”, misselijkheid, gevoelige maag)
 • Emotionele verschuivingen (springen van gelukkig naar verdrietig en terug naar gelukkig in een fractie van een seconde)
 • Ontspanning (wegsmelten van het lichaam, ontspanning van de spieren)
 • Creativiteit barst (ideeën die als een kosmische trein door je heen lopen)
 • Filosofische uitbarsting (begrip dat door je heen stroomt en realisaties die de hele tijd omhoog komen)
 • Gevoelens van verwondering (daar komt het woord trip vandaan: je wilt het gevoel verkennen)
 • Vervorming van tijd en ruimte (concepten als geld of tijd hebben geen zin)
 • Alle gedachten tegelijk of helemaal niet denken
 • Dorst of honger (in een rare gematigde en specifieke zin)
 • Realiteit verschuift (nieuwe perspectieven op de wereld en veranderde gemoedstoestand)
 • Andere persoonlijke bezittingen op basis van interne/externe factoren

Let op, sommige van deze effecten kunnen negatief lijken, terwijl andere effecten positief lijken. Het is ingewikkelder dan dat: als je de grens tussen goed en slecht overschrijdt, verdwijnt het, waardoor ze allemaal natuurlijk aanvoelen, als een deel van jezelf. Daarom adviseren ervaren psychonauten altijd: richt je niet op de “negatieve effecten”, als je je richt op de positieve kant dan zal de trip positief zijn.

Je zult altijd de trip hebben die je wilt en van plan bent te hebben, zelfs als die beslissing door jou onbewust is genomen.

Zijn magic truffel effecten vergelijkbaar met wiet?

Nee.

Er zijn vier drugs categorieën: depressivum, stimulerende middelen, hallucinogenen en opiaten. Ook al kan wiet vanuit een technisch perspectief worden gecategoriseerd onder die categorieën, met uitzondering van opiaten… als je cannabis en magic truffles (of paddo’s) vergelijkt en analyseert, zou wiet worden beschouwd als een depressivum (vertraagt je hersenfunctie, zoals alcohol) en psilocybine zou een sterk hallucinogeen zijn (verandert de waarneming door de manier waarop je zenuwcellen in je hersenen met elkaar communiceren te veranderen).

Magische truffel- of paddo-effecten zijn dus niet te vergelijken met die van wiet.

Hoe moet ik me voorbereiden op een magic truffel trip?

Het maakt niet uit of het je eerste keer is of dat je echt een ervaren psychonaut bent, voor elke trip is het belangrijk om je setting en mindset te evalueren. Dat betekent dat je zowel interne als externe factoren moet evalueren die je trip kunnen beïnvloeden.

Interne factoren:

 • Je voelt je gezond en uitgerust
 • Je humeur is goed, je kijkt ernaar uit om deze ervaring te hebben…
 • Je bent niet aan het rouwen en hebt geen relatieproblemen.
 • Je denkt dat alles in het leven nu geweldig gaat

Externe factoren:

 • De plaats waar je van plan bent te trippen, maakt je comfortabel
 • Mensen die tijdens de trip aanwezig zijn, zullen je begrijpen en je voelt je comfortabel om hen heen.
 • Je hebt geen specifieke plannen die je trip in de komende 24-48 uur zouden kunnen beïnvloeden.
 • Je hebt genoeg water en alles wat je nog meer nodig hebt tijdens je trip.

Nadat je ervoor hebt gezorgd dat zowel de interne als externe omstandigheden perfect zijn, kunt je enige tijd besteden aan het stellen van doelen voor je trip. Definieer je trip en alles wat je ervan verwacht. Elke psychedelische ervaring is anders, en de beste manier om ervoor te zorgen dat je de trip krijgt die je wilt hebben, is door precies te weten wat voor soort trip je van plan bent te hebben.

Zorg er vanuit fysiologisch oogpunt voor dat je minstens 4 uur lang niets eet voordat je je magic truffels consumeert. Glucose in je bloed zal interfereren en het trip-effect verminderen. Bovendien kan al het voedsel in je maag je zelfs ziek of misselijk maken, of zelfs doen kotsen. Daarom vasten ervaren psychonauten zoveel mogelijk voor elke psychedelische trip. Het is ook goed om te weten dat als er iets mis gaat en je wilt je trip vroeg beëindigen, suiker en calorierijk voedsel in combinatie met veel water, de effecten zal verminderen en de trip sneller zal doen verdwijnen.

Wat is een trip sitter?

De trip sitter is een persoon die niet onder invloed is en fungeert als emotionele en fysieke ondersteuning voor een persoon die een psychedelische ervaring heeft.

Heb ik een trip sitter nodig voor mijn trip?

Als het je eerste trip is, dan is het goed om te weten dat het hebben van een trip sitter je comfortabeler kan maken tijdens de trip. Dit kan je helpen om te kalmeren als je begint te flippen of de ervaring niet leuk vindt. Maar trip sitters komen vaker voor bij zeer intense psychedelische ervaringen en zogenaamde “hero doses” die meestal meer dan 25-40 gram magic truffels (of meer dan 3-4 gram gedroogde paddo’s) bevatten, waarbij de gebruiker het contact met de werkelijkheid kan verliezen. In die gevallen ondersteunen we het idee van een trip sitter volledig.

Maar de echte vraag moet hier zijn: hoeveel vertrouw ik de trip sitter?

Onbewust en bewust.

Want onder invloed van psychedelica hebben we de neiging om te overreageren en zeer gevoelig te zijn voor alles, de trip sitter van onze keuze moet de meest geruststellende persoon zijn die we kennen. Hoeveel ervaring onze trip sitter met psychedelica heeft, komt pas op de tweede plaats (het is beter als de trip sitter begrijpt hoe psychedelica goed werken). Dat is de reden waarom je partner, beste vriend of een familielid je beste keuze zou kunnen zijn.

Met al dat gezegd hebbende, als je een zeer sterke mentale band hebt met iemand, is het een goed idee om ze mee te nemen op je trip. Vermijd vreemden ten koste van alles en kies alleen mensen waar jij je echt prettig bij voelt. Zelfs als de persoon geen enkele ervaring heeft met psychedelica, is de hoogwaardige mentale verbinding het beste wat je op je eerste trip kunt hebben.

Daarom adviseren ervaren psychonauten dat als je  15-20 gram magic truffels (of 1,5-2,5 gram gedroogde paddo’s) neemt, gewoon de persoon mee te nemen waarmee je het meest close bent en het samen te doen. (zolang die persoon de ervaring echt wil, dwing nooit iemand om te trippen als hij of zij er tenminste niet klaar voor is!) Waarschijnlijk ben je beter af als je beiden op hetzelfde niveau tript dan met iemand die “nuchter” is en je probeert te troosten. Dat komt doordat het soms moeilijk is om te communiceren met iemand die niet onder invloed is van psychedelica (sommige trip-sitters nemen precies om deze mentale reden slechts een microdosis).

Hoe lang kan ik de Magic Truffels bewaren nadat ik ze heb ontvangen?

Zet ze gewoon in de koelkast en je kunt ze bewaren tot de houdbaarheidsdatum die op elke truffel verpakking staat.

Kan ik de truffels invriezen zodat ze langer houdbaar zijn?

Vanwege het kwetsbare karakter van de truffel raden wij het invriezen van truffels af. Er zijn echter wel manieren om de truffels te drogen, maar doe dat op eigen risico. Dat zou de potentie van de Magic Truffels kunnen verbeteren/verminderen, bovendien zou het de ervaring beter/zwaar voor je maag kunnen maken.

De waardering van www.smartific.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.6/10 gebaseerd op 211 reviews.