Zoeken

Categorieën

Laten magic truffels je hallucineren?

Psilocybine en Psilocine zullen je mentale toestand beïnvloeden, samen met andere psychoactieve ingrediënten die in magic truffels zitten. In de meeste gevallen zal 15-20 gram magic truffels je niet doen hallucineren. Dat is als we het erover eens zijn dat hallucinaties betekenen: dingen zien die er niet zijn. Je zult echter wel lichte vervormingen zien, ook wel visuals genoemd. Wat betekent dat objecten “ademen”, dat rechte lijnen licht in beweging zijn en dat er overal om je heen soortgelijke visuele onregelmatigheden kunnen optreden.

Samengevat… Als je magic truffels neemt in een hoeveelheid die niet groter is dan 15-22 gram dosering (volle doos):

Groene draken die je volgen en met je proberen te praten? Nee, dat zal niet gebeuren.

Objecten (die er fysiek zijn!) veranderen van kleur, ademhaling en patronen die dansen? Ja, dat zal gebeuren.

In hogere doseringen is het mogelijk om hallucinaties te veroorzaken, maar in de meeste gevallen zullen die hallucinaties met gesloten ogen gebeuren (zelfs met 15-22 gram magic truffles). Het is zeer onwaarschijnlijk dat je de realiteit ziet vermengen met je verbeelding. Het is waarschijnlijker dat je visioenen in je hoofd hebt (gesloten ogen) en je ziet visioenen (objecten veranderen).

Category-Mushrooms

MEEST BEKEKEN PADDO'S EN TRUFFELS

De meest populaire Paddo en Truffel producten vind je hieronder. Toch liever verder zoeken? Bekijk dan de makkelijke links eronder.

Smartific: De beste Smartshop van Nederland

Bij Smartific vind je een ruime selectie aan CDB olie, Wietzaadjes, Supplementen, Magic Truffels, Paddo kweeksets, Headshop en Smartshop producten. Onze selectie wordt altijd up to date gehouden met de laatste trends, kwaliteitsproducten en uiteraard verse producten. Naast een uitgebreid assortiment vind je bij Smartific ook uitleg over onze producten. Bij elk product vind je dan ook een informatieve tekst over de werkzaamheden. Wij hebben ook een Smartwiki kennisbank. Hier vind je onder andere de meeste gestelde Smartshop vragen. Smartific staat altijd klaar om bezoekers en klanten nog beter te helpen. Heb je nog vragen? Laat het ons dan weten via support@smartific.com.

Wat voor producten verkoopt Smartific?

Het Smartific team verzorgt een actueel, vers en up-to-date product aanbod. Smartific heeft bijvoorbeeld: Hempcare CBD-olie, Chronic Caviar wietzaadjes, McSmart magic truffels & paddo kweeksets, Feest supplementen, Indian Elements kruiden, XSnatural Sport supplementen en Lifestyle caps voedingssupplementen. Ook luisteren wij graag naar onze bezoekers. Heb je tips of ben je op zoek naar een speciaal product binnen onze branche? Laat het ons dan weten via support@smartific.com.

Zijn de Smartific Smartshop producten legaal?

Alle producten die verkocht worden op Smartific zijn legaal in Nederland. Indien je een bestelling buiten Nederland laat bezorgen adviseren wij altijd goed onderzoek te doen naar de regels van het land waar je de order wenst te ontvangen. Woon je dichtbij de grens? Dan kan je er altijd voor kiezen om jouw order te laten bezorgen op een afhaalpunt in Nederland. 

Verzenden en retourneren buiten Nederland

Al onze producten kunnen in de meeste Europese landen worden besteld. Smartific hecht waarde aan jouw privacy, daarom verpakken en verzenden wij alle aankopen zo discreet mogelijk. Geen logo’s en geen indicatie van wat er in zit. Jouw pakketje komt aan in een gewone, stevige kartonnen doos. Deze plakken we dicht met simpele, maar stevige verpakkingstape. Als je bestelling erg klein is, verzenden wij deze in een discrete bruine of witte gewatteerde envelop. Bekijk de discrete verzending of retourneren pagina voor meer informatie. 

Smartwiki: De kennisbank voor alle Smartshop producten

Onze Smartwiki bestaat uit de meest gestelde vragen en antwoorden over alle Smartific Smartshop producten. Wekelijks worden er nieuwe vragen toegevoegd om de kennisbank up-to-date te houden. Hierin nemen wij ook vragen mee van onze bezoekers en klanten. Staat jouw vraag en niet tussen? Laat het ons dan weten via support@smartific.com. Wij beantwoorden jouw vragen zo snel mogelijk.

De waardering van www.smartific.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 80 reviews.