Zoeken

Categorieën

Een vriend heeft een bad trip, wat nu?

Als een vriend een bad trip heeft, probeer hem dan te troosten en laat hem beseffen dat hij onder invloed is van psychedelische drugs. Het is dus normaal dat je vriend zich zo voelt. Probeer zo zacht mogelijk te zijn, maar geef deze persoon ook genoeg ruimte. Als ze zich concentreren en zouden luisteren naar wat er werkelijk gebeurt, zouden ze iets heel waardevols over zichzelf kunnen leren.

De meeste slechte trips eindigen met een echte cirkelvormige gedachte die gewoon rond en rond gaat in je hoofd totdat het onvermijdelijk wordt. Dit besef zoemt gewoon in je hoofd en dat zal het blijven doen… totdat je het accepteert. Nadat je die gedachte accepteert en “het laat gaan”. is het als een supersnelle lichtstraal die door je heen gaat. Alles wordt goed in een fractie van een seconde. Je gaat van de slechtst voelende persoon naar de best voelende persoon in een mum van tijd.

Daarom is het normaal om een bad trip te hebben, eruit te komen en dan iets heel drastisch te doen… Maak het uit met iemand, verhuis naar een andere stad, neem ontslag, ga sporten, begin gezond te eten, ga meer tijd doorbrengen met je familie of stop met school. Want een bad trip is gewoon je onderbewustzijn dat je vertelt dat je iets echt verkeerd doet. En je moet het veranderen. Of anders.

Dus, als iemand om je heen een bad trip heeft, probeer dan te ondersteunen en te troosten, maar realiseer je dat het antwoord hierop in hen zit. Ze moeten het loslaten. Ze moeten zich iets van zichzelf realiseren. Het is persoonlijk. Met dat gezegd zijnde, probeer ze wat te eten te geven, ze te troosten, en ze te kalmeren, misschien zelfs ze te helpen om in slaap te vallen. Praat ook met ze en laat ze praten, herinner ze eraan dat dit slechts tijdelijk is. Het belangrijkste is dat als ze je iets proberen te vertellen, je goed moet luisteren. Het kan gewoonlijk al moeilijk zijn om naar iemand te luisteren, het kan zelfs nog moeilijker zijn om te luisteren naar iemand die aan het trippen is, vooral als je zelf ook tript. Maar je moet ze helpen dat iets uit te zoeken!

Samenvattend: troost, maar geef ruimte en laat ze ermee omgaan door ervoor te zorgen dat ze zichzelf of anderen niet in gevaar brengen.

Category-Mushrooms

MEEST BEKEKEN PADDO'S EN TRUFFELS

De meest populaire Paddo en Truffel producten vind je hieronder. Toch liever verder zoeken? Bekijk dan de makkelijke links eronder.

Smartific: De beste Smartshop van Nederland

Bij Smartific vind je een ruime selectie aan CDB olie, Wietzaadjes, Supplementen, Magic Truffels, Paddo kweeksets, Headshop en Smartshop producten. Onze selectie wordt altijd up to date gehouden met de laatste trends, kwaliteitsproducten en uiteraard verse producten. Naast een uitgebreid assortiment vind je bij Smartific ook uitleg over onze producten. Bij elk product vind je dan ook een informatieve tekst over de werkzaamheden. Wij hebben ook een Smartwiki kennisbank. Hier vind je onder andere de meeste gestelde Smartshop vragen. Smartific staat altijd klaar om bezoekers en klanten nog beter te helpen. Heb je nog vragen? Laat het ons dan weten via support@smartific.com.

Wat voor producten verkoopt Smartific?

Het Smartific team verzorgt een actueel, vers en up-to-date product aanbod. Smartific heeft bijvoorbeeld: Hempcare CBD-olie, Chronic Caviar wietzaadjes, McSmart magic truffels & paddo kweeksets, Feest supplementen, Indian Elements kruiden, XSnatural Sport supplementen en Lifestyle caps voedingssupplementen. Ook luisteren wij graag naar onze bezoekers. Heb je tips of ben je op zoek naar een speciaal product binnen onze branche? Laat het ons dan weten via support@smartific.com.

Zijn de Smartific Smartshop producten legaal?

Alle producten die verkocht worden op Smartific zijn legaal in Nederland. Indien je een bestelling buiten Nederland laat bezorgen adviseren wij altijd goed onderzoek te doen naar de regels van het land waar je de order wenst te ontvangen. Woon je dichtbij de grens? Dan kan je er altijd voor kiezen om jouw order te laten bezorgen op een afhaalpunt in Nederland. 

Verzenden en retourneren buiten Nederland

Al onze producten kunnen in de meeste Europese landen worden besteld. Smartific hecht waarde aan jouw privacy, daarom verpakken en verzenden wij alle aankopen zo discreet mogelijk. Geen logo’s en geen indicatie van wat er in zit. Jouw pakketje komt aan in een gewone, stevige kartonnen doos. Deze plakken we dicht met simpele, maar stevige verpakkingstape. Als je bestelling erg klein is, verzenden wij deze in een discrete bruine of witte gewatteerde envelop. Bekijk de discrete verzending of retourneren pagina voor meer informatie. 

Smartwiki: De kennisbank voor alle Smartshop producten

Onze Smartwiki bestaat uit de meest gestelde vragen en antwoorden over alle Smartific Smartshop producten. Wekelijks worden er nieuwe vragen toegevoegd om de kennisbank up-to-date te houden. Hierin nemen wij ook vragen mee van onze bezoekers en klanten. Staat jouw vraag en niet tussen? Laat het ons dan weten via support@smartific.com. Wij beantwoorden jouw vragen zo snel mogelijk.

De waardering van www.smartific.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 80 reviews.