Zoeken

Categorieën

Wanneer moet ik magic truffels nemen?

Je moet alleen magic truffels nemen op een lege maag. Dat betekent dat je voor elke trip minstens 3-4 uur niets kan eten (hoe langer hoe beter).

Ook moet je je goed uitgerust voelen en je moet geen plannen hebben voor de komende 24-48 uur. Ook al duurt je reis maar 3-6 uur, je hebt daarna nog wat tijd nodig om uit te rusten, na te denken en te genieten. Magic truffels (of paddo’s) geven je geen kater, maar het is normaal om na de trip emotioneel (of fysiek) moe te zijn, gevoeliger te zijn dan normaal, of zelfs geen zin te hebben om iets te doen. Magic truffels hebben ook de neiging om gebruikers moeite te geven met het vervullen van verplichte taken of om plannen door te laten gaan. Dit effect kan aan het begin van de trip beginnen en kan tot een dag na de trip blijven bestaan.

We raden zelfs aan om niet alleen je planning voor 48 uur op te schonen, maar ook om je telefoon uit te schakelen. Het ontvangen van slecht nieuws tijdens je trip kan je traumatiseren, omdat je zeer gevoelig bent voor elke stimulans en je zintuigen in het algemeen worden aangescherpt. Als je besluit om te trippen, kan alles wachten tot morgen. Het is beter om veilig te zijn, dan om je te verontschuldigen.

Bovendien, en we kunnen dit niet genoeg benadrukken: maak je kamer schoon. Echt waar. Onder invloed van psychedelica worden we zeer detail gericht en zelfs de kleinste ergernissen kunnen de koers van de trip veranderen. Daarom is het een algemeen bekend feit dat je de omgeving moet voorbereiden om zo comfortabel mogelijk te zijn voor iedere trip. Dit geldt ook voor de ruimte waar je mogelijk heen wilt gaan of de ruimte waar je na de trip misschien terugkomt. Ruim dus goed op, zorg dat alles schoon en gezellig aanvoelt.

Een van de belangrijkste regels: meng truffels niet met andere drugs. Of andere geest/lichaams veranderende middelen. Je kunt je niet dronken voelen, high zijn of onder invloed van andere drugs zijn voordat je truffels neemt. Dit is heel belangrijk! Ook geldt dezelfde regel voor de hele trip dag, dus neem niets in tijdens en zelfs niet na de trip. 

Om echt veilig te zijn, vermijd je de komende 48-72 uur na de trip bewustzijns veranderende middelen.

Nu de leuke dingen: wees er klaar voor! Neem voldoende water mee, neem wat gezonde snacks (we hebben de neiging om tijdens de trip natuurlijk voedsel te willen hebben, al het verwerkte voedsel kan “onnatuurlijk” aanvoelen, hou dat in gedachten!), draag je meest comfortabele schoenen, heb genoeg kleding en wees klaar om de kleding uit te trekken als het warm wordt, denk goed na en zorg ervoor dat je alles hebt wat je nodig hebt tijdens de trip. Als je een artiest, muzikant, schrijver of gewoon een andere interesse hebt, zorg er dan voor dat je je gereedschap klaar hebt. Pak in ieder geval een dagboek en iets om mee te schrijven. Misschien gebruik je het niet, maar neem het altijd mee. Dit kan heel belangrijk voor je zijn tijdens je reis.

Als je over de ervaring twijfelt, neem dan een trip sitter mee of laat iemand weten dat je aan het trippen bent. Zodat iemand je ondersteuning kan bieden als dat nodig is. Als je besluit om dit te doen, zorg er dan voor dat de mensen die je hebt gekozen een diepe persoonlijke band met je hebben en geduldige en zorgzame mensen zijn.

En tot slot, visualiseer de ervaring die je op het punt staat te hebben. Beslis duidelijk en met veel detail wat voor ervaring het zal zijn. Beslis wat je wilt leren of bereiken. Wat is het hoofddoel van deze reis? Wil je gewoon giechelen en plezier maken? Dat is oké, als je het maar duidelijk definieert en dat zelf formuleert. Je wilt een spirituele ervaring hebben en de diepste delen van je geest bereiken? Tuurlijk, zorg er gewoon voor dat je er duidelijk over bent. Elke trip is anders, en een van de belangrijkste factoren is dat we kunnen controleren wat er zal gebeuren voordat het gebeurt (tot op zekere hoogte). Zolang we duidelijk maken wat we willen in onszelf, krijgen we precies wat we gevraagd hebben.

Dus, stel vragen en wees verrast wanneer je onderbewustzijn ze voor je zal beantwoorden!

Category-Mushrooms

MEEST BEKEKEN PADDO'S EN TRUFFELS

De meest populaire Paddo en Truffel producten vind je hieronder. Toch liever verder zoeken? Bekijk dan de makkelijke links eronder.

Smartific: De beste Smartshop van Nederland

Bij Smartific vind je een ruime selectie aan CDB olie, Wietzaadjes, Supplementen, Magic Truffels, Paddo kweeksets, Headshop en Smartshop producten. Onze selectie wordt altijd up to date gehouden met de laatste trends, kwaliteitsproducten en uiteraard verse producten. Naast een uitgebreid assortiment vind je bij Smartific ook uitleg over onze producten. Bij elk product vind je dan ook een informatieve tekst over de werkzaamheden. Wij hebben ook een Smartwiki kennisbank. Hier vind je onder andere de meeste gestelde Smartshop vragen. Smartific staat altijd klaar om bezoekers en klanten nog beter te helpen. Heb je nog vragen? Laat het ons dan weten via support@smartific.com.

Wat voor producten verkoopt Smartific?

Het Smartific team verzorgt een actueel, vers en up-to-date product aanbod. Smartific heeft bijvoorbeeld: Hempcare CBD-olie, Chronic Caviar wietzaadjes, McSmart magic truffels & paddo kweeksets, Feest supplementen, Indian Elements kruiden, XSnatural Sport supplementen en Lifestyle caps voedingssupplementen. Ook luisteren wij graag naar onze bezoekers. Heb je tips of ben je op zoek naar een speciaal product binnen onze branche? Laat het ons dan weten via support@smartific.com.

Zijn de Smartific Smartshop producten legaal?

Alle producten die verkocht worden op Smartific zijn legaal in Nederland. Indien je een bestelling buiten Nederland laat bezorgen adviseren wij altijd goed onderzoek te doen naar de regels van het land waar je de order wenst te ontvangen. Woon je dichtbij de grens? Dan kan je er altijd voor kiezen om jouw order te laten bezorgen op een afhaalpunt in Nederland. 

Verzenden en retourneren buiten Nederland

Al onze producten kunnen in de meeste Europese landen worden besteld. Smartific hecht waarde aan jouw privacy, daarom verpakken en verzenden wij alle aankopen zo discreet mogelijk. Geen logo’s en geen indicatie van wat er in zit. Jouw pakketje komt aan in een gewone, stevige kartonnen doos. Deze plakken we dicht met simpele, maar stevige verpakkingstape. Als je bestelling erg klein is, verzenden wij deze in een discrete bruine of witte gewatteerde envelop. Bekijk de discrete verzending of retourneren pagina voor meer informatie. 

Smartwiki: De kennisbank voor alle Smartshop producten

Onze Smartwiki bestaat uit de meest gestelde vragen en antwoorden over alle Smartific Smartshop producten. Wekelijks worden er nieuwe vragen toegevoegd om de kennisbank up-to-date te houden. Hierin nemen wij ook vragen mee van onze bezoekers en klanten. Staat jouw vraag en niet tussen? Laat het ons dan weten via support@smartific.com. Wij beantwoorden jouw vragen zo snel mogelijk.

De waardering van www.smartific.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 80 reviews.