Leeftijds verificatie

Je moet 18+ zijn om Smartific te kunnen bezoeken.

Vorige pagina

Wietpijpjes online kopen

Je zult versteld staan ​​hoe fijn roken is als je je wiet rookt via een echt wietpijpje. Vloeipapier of filters zijn niet nodig, voeg gewoon wat kruiden toe, steek ze aan en neem een ​​diepe trek. Herhaal dit totdat je high wordt als een vlieger. Of neem gewoon een enkele trek voor die milde middagroes. Een marihuanapijp is een fijne optie die doseren erg gemakkelijk maakt.

Bestel wietpijpen in de Smartific online headshop

We hebben een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten pijpen dus er zit er zeker eentje tussen die perfect bij jouw voorkeuren past! Samen met je vrienden pijp roken is een leuke rokersactiviteit.

Onze producten zijn verkrijgbaar in vele kleuren en maten, zodat iedereen zijn eigen persoonlijke favoriet kan vinden! En alsof dit nog niet genoeg is, bieden we ook gratis verzending aan voor alle bestellingen boven de €75,-! Dus waar wacht je op? Bestel nu en ga vandaag nog aan de slag je nieuwe wietpijp!

Meer nodig dan een pijp? Bekijk onze volledige collectie rookaccessoires in de Smartific headshop !

Verschillende soorten wietpijpen

Hier is een lijst met de meest voorkomende cannabispijpen waar de meeste stoners van houden en bij zweren.

 •     Waterpijp
 •     Bubbler
 •     Bong
 •     Hookah
 •     Verdamper
 •     Handpijp
 •     One Hitter Pipe
 •     appel
 •     Stoomwals
 •     chillum
 •     Dab Rig
 •     Lepel pijp
 •     Sherlock pijp

Verschillende materialen wietpijpen

Rookpijpen kunnen van verschillende materialen gemaakt worden en zijn er in alle soorten en maten. Droog kruid naar keuze is kostbaar, dus zorg ervoor dat je de perfecte rookpijp kiest en gebruik een wiet grinder .

Metalen Wietpijpen

Een eenvoudige, goedkope metalen pijp is iets dat kan worden aanbevolen voor diegenen die op zoek zijn naar hun eerste pijp ooit. Als je wilt weten of je wel of niet van droge en hete trekjes uit een pijp houdt, dan is een metalen wietpijp de juiste keuze. Houd er rekening mee dat hoe langer de pijp is, des te koeler de rook is die je binnen krijgt. Het kan slim zijn om te investeren in een glazen of houten pijp als je vrij zeker bent van je aankoop.

Houten Wietpijpen

Een klassieke old-school houten pijp is iets dat we allemaal wel eens hebben gezien. Of je nu tabak of cannabis wilt roken, een betrouwbare houten pijp is een must voor natuurliefhebbers. Het grootste voordeel van een houten pijp is dat hij zo fijn is om aan te raken en in je hand te houden. Houten pijpen hebben echter een klein nadeel! Hoe meer je ze gebruikt, hoe meer hout er in de kom wordt verbrand en hoe moeilijker het kan zijn om je toppen aan te steken.

Glazen Wiet Pijpjes

Klassieke glazen pijp! Hoewel het breekbaar is, is het glazen pijpje waarschijnlijk een van de meest populaire cannabispijpen die er zijn. Ze kunnen heel mooi zijn en de meeste mensen die er een kopen, houden het meest van ze. Glazen pijpen zijn ook vrij eenvoudig schoon te maken, zeker als je een speciale wietpijpenreiniger aanschaft . Er is niets mooiers dan een handgemaakte glazen pijp van hoge kwaliteit! 

Plastic Wietpijpjes (Niet echt, lol)

Dit betekent meestal een metalen binnenpijp met een kunststof buitenkant die prettiger is om aan te raken. Niemand zou echt plastic willen verbranden samen met hun kostbare cannabisplanten.

Siliconen Wietpijpjes

Dit is een nieuwe start onder cannabisgebruikers, maar zeker een eervolle vermelding. Silicone is een complex polymeer en siliconen wietpijpjes zijn bestand tegen temperaturen tot 600 celsius, waardoor het een veilig rookapparaat is. Zorg ervoor dat je een siliconen pijp van medische kwaliteit voor cannabis koopt, want goedkope siliconen kunnen daadwerkelijk verbranden en gevaarlijke dampen afgeven.

De waardering van www.smartific.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.6/10 gebaseerd op 206 reviews.