Leeftijds verificatie

Je moet 18+ zijn om Smartific te kunnen bezoeken.

Vorige pagina

Wat is Salvia Divinorum?

Salvia Divinorum is een van de sterkste psychedelische middelen op de markt. Het plantje wordt al eeuwenlang door verschillende culturen gebruikt. Zo gebruiken Zuid Amerikaanse sjamanen het kruid om visioenen op te wekken.

Het belangrijkste psychoactieve bestandsdeel in Salvia is Salvanorin-A. Dit super sterke hallucinogene stofje heeft een unieke werking op onze hersenen. Deze unieke werking zorgt voor een net zo unieke psychedelische ervaring. Hou je er van om spiritueel te trippen? Overweeg Salvia Divinorium dan zeker eens.

Krachtige effecten van Salvia

De meeste sterke psychedelische middelen (zoals LSD of paddo's) leveren hun effecten via serotonine receptoren. Salvinorin A werkt op een andere manier. Het beïnvloed namelijk de hersenen door het dopamine niveau te verlagen. Dit zorgt voor bizarre effecten die niet te vergelijken zijn met de effecten van andere psychedelische stoffen als mescaline of psilocybine. Een Salvia trip is onder andere ook veel korter en veel sterker.

De meest voorkomende Salvia Divinorum effecten zijn:

 • Immaterieel worden (out of body ervaring)
 • Herbeleven van herinneringen (bijvoorbeeld uit de jeugd)
 • Jezelf van achter bekijken, een soort 3rd person view)
 • Versmelten en één worden met objecten
 • Aura's zien
 • Compleet verlies van ego

Deze effecten klinken heftig en dat zijn ze ook. Waar je bij bijvoorbeeld een truffel of paddo trip goed weet dat je aan het trippen bent, en waarbij je weet dat was je ziet nep is, zit het bij Salvia anders. Je trip kan in feite de werkelijkheid worden.

Toch blijft het moeilijk om een Salvia trip echt goed uit leggen. Het is misschien nog wel makkelijker om een hond te leren schrijven. Als we het toch beknopt moeten samenvatten dan is het een out-of-this-universe evaring. Je ergste nachtmerrie en je mooiste droom grijpen je bij je oren en sleuren je mee door het heelal. 10 minuten wordt je weer terug afgezet. Was het leuk? Nee. Was het stom? Nee. Was het bizar? OH JA!

Hoe gebruik je Salvia?

Omdat Salvia zo ontzettend potent is kan het op verschillende manieren gebruikt worden. De meeste gebruikers kiezen ervoor om het te roken. Dit wordt meestal gedaan met behulp van een kleine bong of pijp. Je kunt Salvia ook verwerken tot een thee of op de bladeren kauwen. Het duurt dan wel langer tot de effecten inslaan. Ondanks dat deze effecten in dat geval langer duren zijn ze wel een stuk minder sterk.

Salvia Divinorum extracten

De originele Azteekse sjamanen in Mexico gebruiken (ja, ze gebruiken het vandaag de dag nog) gedroogde Salvia bladeren, deze zijn ook in onze online shop te koop. Maar omdat wij als recreatieve gebruikers dingen graag sneller, sterker en beter zien zijn er ook Salvia extracten ontwikkeld. Deze extracten zijn een vermenigvuldiging van de kracht die je van gedroogde bladeren kunt verwachten. Salvia 10x is dus tien keer zo sterk, 40x is veertig keer zo sterk.

Deze vermenigvuldigingsfactor wordt berekend op basis van de hoeveelheid Salvanorin A, wat zoals eerder vermeld het psychoactieve deel van Salvia is. Omdat dit nauwkeurig wordt gemeten zijn Salvia extracten ook zeer goed te doseren. Tevens is het poedertje gemakkelijker te roken en kun je al op reis met één hit.

Salvia online kopen

In de Smartific online smartshop hebben we alleen de beste Salvia extracten en bladeren te koop. Plaats jij vandaag een bestelling? Dan heb je hem razendsnel in huis. En omdat wij van mening zijn dat het niemand wat aangaat wat jij besteld hebt, verzenden wij onze pakketten volledig discreet en onopvallend. Koop nu jouw Salvia extract online en maak je alvast klaar voor een geweldige reis.

Veelgestelde vragen: Smartshop

Wat is een smartshop?

Een smartshop is een speciaal soort winkel die zich richt op de verkoop van veilig te gebruiken, geest- en lichaams-veranderende (of psychoactieve) moodboosters die verschillende effecten kunnen hebben op de gebruikers.

Welke categorieën van smartshop producten zijn er?

De eenvoudigste manier om smartshop producten te categoriseren is door de categorieën in te delen op basis van de verwachte effecten. Dit zou betekenen dat alle smartshop producten kunnen worden opgesplitst in deze categorieën:

 • Energizers (stimulerende middelen en stemmingsboosters)
 • Ontspanningsmiddelen (kalmerende en rustgevende middelen)
 • Hallucinogenen (bewustzijn veranderende psychoactieve stoffen)
 • Nootropics (verhoogde cognitieve vaardigheden)
 • Afrodisiaca (seks gerelateerd)

Wat voor producten/stoffen verkopen smartshops?

De meeste smartshop producten zijn verkrijgbaar in de vorm van poeders, party pillen, vloeistoffen (shooters) en extracten. Alle smartshop producten zijn gemaakt van volledig legale en natuurlijke organische stoffen die de gebruikers verschillende effecten kunnen geven.

Welke effecten kunnen smartshop producten hebben?

Afhankelijk van de categorie, kun je een breed palet aan effecten verwachten van ieder smartshop product. Vergeet niet dat verschillende samenstellingen van stoffen zelfs in dezelfde categorie verschillende effecten kunnen hebben. Bovendien reageert elk lichaam weer anders op verschillende stoffen. Om die reden moet je altijd beginnen met een lage dosering en leren hoe je lichaam reageert op het product, om zeker te zijn van de beste resultaten.

Effecten energizers:

 • Energieboost
 • Stemmingswisselend (gelukkig, euforisch)
 • Verhoogde focus

Effecten afrodisiaca:

 • Verhoogd libido
 • Seksuele energie
 • Verhoogde hartslag en bloedstroom

Effecten hallucinogenen:

 • Veranderende percepties (geur, smaak, zicht, aanraking, gevoel en geestes ruimte)
 • Visuals 
 • Creativiteit
 • Spiritueel (ego-verlies en meditatief/filosofisch denken)
 • Verlaagd tijd-ruimte-bewustzijn
 • Coördinatie (verhoogd of verlaagd)
 • Andere persoonlijke zintuiglijke veranderingen

Effecten nootropics:

 • Beter geheugen
 • Verhoogde cognitieve functies
 • Betere focus
 • Betere creatieve probleemoplossing
 • Andere persoonlijke cognitieve effecten

Effecten ontspanningsmiddelen:

 • Couch-lock (onvermogen/onbereidheid om te bewegen)
 • Verlaagde spierspanning
 • Volledige ontspanning
 • Attitudeveranderingen (meer “chill”)
 • Verlaagde hartslag (of verhoogd)
 • Andere persoonlijke ontspannende effecten

Hebben jullie producten die je energie geven?

Ja, er zijn verschillende stemmingsverhogende middelen in de Smartific Headshop die je zowel energieke als euforische gevoelens kunnen geven. De meeste zijn te vinden in de rubriek ‘party’. Lees de productomschrijving goed door, zodat je het juiste middel uitkiest!

Wat zijn kruiden?

Kruiden of psychoactieve kruiden zijn een categorie smartshop producten. Het gaat om producten die meestal worden verkocht in pure plantaardige vorm en kunnen worden gebruikt om bepaalde body-mind effecten te bereiken. Kruiden kunnen op verschillende manieren worden bereid en geconsumeerd. De beste manier is afhankelijk van het soort kruid. De meest voorkomende methoden kunnen bestaan uit het roken ervan, het vapen, het maken van tincturen, het maken van thee, of het maken van extracten. Zorg ervoor dat je de eigenschappen en manieren van gebruik van de verschillende kruiden kent voor je besluit om ze te gebruiken.

Wat zijn smartshop vloeistoffen?

Vloeistoffen of shooters zijn een smartshop productcategorie die in vloeibare vorm geleverd wordt en daardoor gemakkelijk te consumeren is. De effecten zijn meestal vergelijkbaar met partypillen. Het grote verschil is dat ze meestal sneller te absorberen zijn door het lichaam. Bovendien moeten ze worden gebruikt als een one-shooter, wat betekent dat ze niet altijd even gemakkelijk te doseren zijn.

Zijn er hallucinogenen in de smartshop?

Ja, van Salvia tot LSA zaden en diverse psychedelische extracten. Smartific Smartshop bevat veel producten die je kunnen doen trippen. Vergeet niet, in tegenstelling tot sommige andere producten in onze smartshop, kunnen deze producten niet gebruikt worden in combinatie met met alcohol. Bovendien moet je ze niet mengen met andere drugs, voorgeschreven medicijnen of welke staat veranderende stoffen dan ook.

Wat is kanna?

Kanna (of Sceletium Tortuosum) is een Zuid-Afrikaanse plant die gebruikt wordt voor zijn unieke energetische en euforische effecten. In smartshops wordt het meestal geleverd in geconcentreerd poeder, waardoor het gemakkelijker te consumeren is. Kanna kan worden gerookt, tot thee worden verwerkt en gekauwd worden. De meest gebruikelijke manier om Kanna te gebruiken is echter om het te snuiven.

Wat is salvia?

Salvia (of Salvia Divinorum) is een zeer krachtige psychoactieve plant die gebruikt wordt voor zijn unieke (en super sterke) hallucinogene effecten. Het wordt meestal gerookt en voor het beste resultaat moet het worden gerookt met een waterpijp, terwijl het op goge temperatuur wordt gehouden met een aansteker. Salvia wordt geleverd als gedroogd blad of in extract poedervorm.

De effecten van Salvia zijn kort maar zeer krachtig. De beste manier om de Salvia-ervaring uit te leggen? Stel je voor dat de realiteit en de tijd samen een tapijt vormen waar je op staat. Na een enkele salvia hit trekt iemand als het ware dat tapijt onder je voeten weg!

Dit kruid is een hallucinogeen, maar verschilt in veel opzichten van andere hallucinogenen. Het kruid geef je namelijk geen euforische effecten (over het algemeen). Dat terwijl het je manier van waarnemen wel enorm doet veranderen. Daarom kan het moeilijk zijn om te begrijpen wat er gebeurt tijdens een salvia trip. Bovendien hebben je hersenen geen euforisch gevoel om hier makkelijker mee om te gaan. 

Als je voor het eerst salvia wilt roken, bedenk dan wel dat het effect een rare mix kan zijn van je beste droom en je slechtste nachtmerrie samen. Alhoewel de tijd volledig verdwijnt tijdens de salvia trip, is het goed om te weten dat de gemiddelde ervaring direct na het roken begint en 7 tot 15 minuten duurt. Daarna volgt ongeveer een uurtje met mildere bijwerkingen.

Salvia moet alleen worden geconsumeerd in veilige en comfortabele omstandigheden, bij voorkeur binnenshuis. Je moet altijd een tripsitter hebben of het in ieder geval om beurten nemen (nadat een ander zijn trip heeft beëindigd). Verder wordt Salvia niet als een partydrug beschouwd, omdat het heel gemakkelijk is om voor een korte periode het idee van de werkelijkheid te verliezen.

Zijn smartshop producten legaal?

Alle smartshop producten zijn legaal in Nederland. Woon je in een ander land, dan zul je zelf moeten nagaan of de ingrediënten in dat land ook legaal zijn.

Zijn smartshop producten gevaarlijk?

De meeste smartshop-producten zijn gemaakt van volledig natuurlijke producten, waardoor gebruikers de risico’s tot een minimum kunnen beperken. Zolang je er maar voor zorgt dat je geen smartshop stoffen mengt met medicijnen op recept of vrij verkrijgbare medicijnen, alcohol, wiet en/of andere psychoactieve stoffen. Zorg er bovendien voor dat je begint met een zeer lage testdosis. Het is veilig om aan te nemen dat de meeste smartshop producten weinig risico’s met zich meebrengen.

Hoe oud moet je zijn om smartshop producten te gebruiken?

Minstens 18 jaar oud. Alle producten die verkocht worden op Smartfic kunnen alleen gekocht worden als je 18 jaar of ouder bent.

Kunnen jullie verschillende smartshop producten combineren?

Nee. Om zeker te zijn van de effecten, de sterkte en om eventuele risico’s tot een minimum te beperken, raden we je aan geen verschillende smartshop producten te mixen. Bovendien moet je, om jezelf veilig te houden, geen smartshop producten mengen met andere drugs (op recept, vrij verkrijgbaar, of zelfs recreatief), wiet, alcohol (tenzij de productbeschrijving het toelaat) en andere psychoactieve, bewustzijnsveranderende middelen.

De waardering van www.smartific.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.6/10 gebaseerd op 211 reviews.