Zoeken

Categorieën

Zijn kruiden supplementen veilig?

Merendeel van de kruiden supplementen wordt in de meeste landen ter wereld gereguleerd, maar niet zoals ieder soort voedsel of medicijn. In de meeste landen vallen kruiden supplementen onder de categorie voedingssupplementen. Dit betekent dat de meeste kruiden supplementen op de markt bepaalde productiepraktijken moeten volgen en dat ze aan kwaliteitsnormen moeten voldoen. Ze kunnen niet worden verkocht met specifieke medische claims. Dat maakt het makkelijker voor verkopers en marketeers om flexibel om te gaan met de werkelijke doeleinden van een bepaald kruidensupplement.

Dat betekent ook dat er in de meeste landen geen specifieke regels zijn om de veiligheid van de meeste kruiden en/of voedingssupplementen te garanderen. Daarom is het zeer belangrijk om ook persoonlijk onderzoek te doen naar de voedingssupplementen/kruiden supplementen, en om deze alleen te kopen bij betrouwbare partijen.

De meeste kruiden supplementen bevatten bepaalde soorten complexe chemische structuren die in de natuur voorkomen. De effecten kunnen dan ook per gebruiker verschillen. Bovendien kunnen ze worden beschouwd als een reëel gezondheidsrisico wanneer ze worden gebruikt in combinatie met andere supplementen, drugs of voorgeschreven medicijnen.

Om die reden moet je altijd met je arts en een erkende professional overleggen, alvorens je besluit om met een kruiden- of voedingssupplement te experimenteren. Zorg er bovendien altijd voor dat je langzaam begint en goed weet hoe je lichaam op een minimale dosering reageert. Zo kun je de gezondheidsrisico’s minimaliseren.

Category-supplements

MEEST BEKEKEN SUPPLEMENTEN

De meest populaire supplementen vind je hieronder. Toch liever verder zoeken? Bekijk dan de makkelijke links eronder.

Smartific: De beste Smartshop van Nederland

Bij Smartific vind je een ruime selectie aan CDB olie, Wietzaadjes, Supplementen, Magic Truffels, Paddo kweeksets, Headshop en Smartshop producten. Onze selectie wordt altijd up to date gehouden met de laatste trends, kwaliteitsproducten en uiteraard verse producten. Naast een uitgebreid assortiment vind je bij Smartific ook uitleg over onze producten. Bij elk product vind je dan ook een informatieve tekst over de werkzaamheden. Wij hebben ook een Smartwiki kennisbank. Hier vind je onder andere de meeste gestelde Smartshop vragen. Smartific staat altijd klaar om bezoekers en klanten nog beter te helpen. Heb je nog vragen? Laat het ons dan weten via support@smartific.com.

Wat voor producten verkoopt Smartific?

Het Smartific team verzorgt een actueel, vers en up-to-date product aanbod. Smartific heeft bijvoorbeeld: Hempcare CBD-olie, Chronic Caviar wietzaadjes, McSmart magic truffels & paddo kweeksets, Feest supplementen, Indian Elements kruiden, XSnatural Sport supplementen en Lifestyle caps voedingssupplementen. Ook luisteren wij graag naar onze bezoekers. Heb je tips of ben je op zoek naar een speciaal product binnen onze branche? Laat het ons dan weten via support@smartific.com.

Zijn de Smartific Smartshop producten legaal?

Alle producten die verkocht worden op Smartific zijn legaal in Nederland. Indien je een bestelling buiten Nederland laat bezorgen adviseren wij altijd goed onderzoek te doen naar de regels van het land waar je de order wenst te ontvangen. Woon je dichtbij de grens? Dan kan je er altijd voor kiezen om jouw order te laten bezorgen op een afhaalpunt in Nederland. 

Verzenden en retourneren buiten Nederland

Al onze producten kunnen in de meeste Europese landen worden besteld. Smartific hecht waarde aan jouw privacy, daarom verpakken en verzenden wij alle aankopen zo discreet mogelijk. Geen logo’s en geen indicatie van wat er in zit. Jouw pakketje komt aan in een gewone, stevige kartonnen doos. Deze plakken we dicht met simpele, maar stevige verpakkingstape. Als je bestelling erg klein is, verzenden wij deze in een discrete bruine of witte gewatteerde envelop. Bekijk de discrete verzending of retourneren pagina voor meer informatie. 

Smartwiki: De kennisbank voor alle Smartshop producten

Onze Smartwiki bestaat uit de meest gestelde vragen en antwoorden over alle Smartific Smartshop producten. Wekelijks worden er nieuwe vragen toegevoegd om de kennisbank up-to-date te houden. Hierin nemen wij ook vragen mee van onze bezoekers en klanten. Staat jouw vraag en niet tussen? Laat het ons dan weten via support@smartific.com. Wij beantwoorden jouw vragen zo snel mogelijk.

De waardering van www.smartific.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 80 reviews.