Zoeken

Categorieën

Wat zijn de effecten van microdosering?

Ten eerste: microdosering wordt gedaan met de poging om geen effecten te hebben waar we aan denken als we het hebben over hallucinogene effecten. De wetenschappelijke gemeenschap heeft nog een lange weg te gaan om dit alles te bewijzen, maar sommige mensen die een microdosis nemen richten zich op deze voordelen van microdosering:

 • Verhoogde creativiteit
 • Verbeterde/opgeheven stemming
 • Hulp bij depressie (dat raden we niet aan)
 • Hulp bij ADHD (we raden dat niet aan)
 • Hulp bij chronische pijn (wij raden dat niet aan)
 • Verhoogde cognitieve functies
 • Verhoogde energie
 • Verhoogde levenstevredenheid
 • Verhoogde focus
 • Verhoogde productiviteit
 • Andere effecten

Wanneer mensen hun microdosering praktijken online delen, hebben ze het niet altijd over dezelfde hallucinogenen. Sommige mensen gebruiken LSD, sommigen gebruiken magic truffels, sommigen gebruiken psilocybine paddestoelen en er zijn andere hallucinogenen die gebruikt kunnen worden voor microdoseringen. Dit betekent dat de rapporten niet alleen noodzakelijkerwijs door de wetenschap worden bewezen, bovendien zijn ze ook nog eens zeer persoonlijk.

Wat we hier moeten vermelden, is dat als we de effectenlijst nauwkeurig bestuderen, we tot de conclusie komen dat de meeste van hen ook aanwezig zijn met een gezond dieet en dagelijkse bewegingsroutine. Net als bij elk ander supplement zou dit de basis kunnen zijn waarop je je verbeterde leven zou opbouwen. Dus als je van plan bent om te experimenteren met microdosering, zorg er dan voor dat je eerst overweegt om te beginnen met het verbeteren van je routine.

Bovendien melden de meeste gebruikers dat microdosering nauwelijks merkbare effecten heeft, wat betekent dat journaling of een andere methode van reflectie nodig kan zijn om de gewenste resultaten te bereiken tijdens deze praktijk.

Category-Mushrooms

MEEST BEKEKEN PADDO'S EN TRUFFELS

De meest populaire Paddo en Truffel producten vind je hieronder. Toch liever verder zoeken? Bekijk dan de makkelijke links eronder.

Smartific: De beste Smartshop van Nederland

Bij Smartific vind je een ruime selectie aan CDB olie, Wietzaadjes, Supplementen, Magic Truffels, Paddo kweeksets, Headshop en Smartshop producten. Onze selectie wordt altijd up to date gehouden met de laatste trends, kwaliteitsproducten en uiteraard verse producten. Naast een uitgebreid assortiment vind je bij Smartific ook uitleg over onze producten. Bij elk product vind je dan ook een informatieve tekst over de werkzaamheden. Wij hebben ook een Smartwiki kennisbank. Hier vind je onder andere de meeste gestelde Smartshop vragen. Smartific staat altijd klaar om bezoekers en klanten nog beter te helpen. Heb je nog vragen? Laat het ons dan weten via support@smartific.com.

Wat voor producten verkoopt Smartific?

Het Smartific team verzorgt een actueel, vers en up-to-date product aanbod. Smartific heeft bijvoorbeeld: Hempcare CBD-olie, Chronic Caviar wietzaadjes, McSmart magic truffels & paddo kweeksets, Feest supplementen, Indian Elements kruiden, XSnatural Sport supplementen en Lifestyle caps voedingssupplementen. Ook luisteren wij graag naar onze bezoekers. Heb je tips of ben je op zoek naar een speciaal product binnen onze branche? Laat het ons dan weten via support@smartific.com.

Zijn de Smartific Smartshop producten legaal?

Alle producten die verkocht worden op Smartific zijn legaal in Nederland. Indien je een bestelling buiten Nederland laat bezorgen adviseren wij altijd goed onderzoek te doen naar de regels van het land waar je de order wenst te ontvangen. Woon je dichtbij de grens? Dan kan je er altijd voor kiezen om jouw order te laten bezorgen op een afhaalpunt in Nederland. 

Verzenden en retourneren buiten Nederland

Al onze producten kunnen in de meeste Europese landen worden besteld. Smartific hecht waarde aan jouw privacy, daarom verpakken en verzenden wij alle aankopen zo discreet mogelijk. Geen logo’s en geen indicatie van wat er in zit. Jouw pakketje komt aan in een gewone, stevige kartonnen doos. Deze plakken we dicht met simpele, maar stevige verpakkingstape. Als je bestelling erg klein is, verzenden wij deze in een discrete bruine of witte gewatteerde envelop. Bekijk de discrete verzending of retourneren pagina voor meer informatie. 

Smartwiki: De kennisbank voor alle Smartshop producten

Onze Smartwiki bestaat uit de meest gestelde vragen en antwoorden over alle Smartific Smartshop producten. Wekelijks worden er nieuwe vragen toegevoegd om de kennisbank up-to-date te houden. Hierin nemen wij ook vragen mee van onze bezoekers en klanten. Staat jouw vraag en niet tussen? Laat het ons dan weten via support@smartific.com. Wij beantwoorden jouw vragen zo snel mogelijk.

De waardering van www.smartific.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 80 reviews.