Zoeken

Categorieën

Wat zijn de effecten van magic truffels?

Dat is afhankelijk van de belasting, de dosering, je mentale toestand, je omgeving en vele andere factoren. De effecten zullen elke keer dat je besluit om magic truffels te nemen anders zijn. Maar een goed begin is om te weten dat magic truffels je toestand versterken.

Wat betekent dat?

Het betekent dat onder invloed van psychedelica alles intensiever wordt…

Als je gelukkig bent, word je nu super gelukkig! Als je verdrietig bent, word je ook super verdrietig. Word daar niet bang van, zelfs huilen of verdrietig zijn op magic truffles voelt raar genoeg comfortabeler dan gewoonlijk. Psychedelica hebben de neiging om alles natuurlijker te laten voelen en je neemt het als een deel van wie je bent. Als sommige emoties of gevoelens uit je losbarsten tijdens je reis, dan is normaal. Dat is je onderbewustzijn dat dingen aan je uitlegt.

Magic truffels zullen je vertellen wat je moet horen, en soms wil je het niet per se horen.

Dit is alleen maar omdat we zo goed zijn in liegen tegen onszelf, maar wanneer we onder invloed zijn van psychedelica, krijgt ons onderbewustzijn meer de leiding en sommige dingen kun je gewoonweg niet verbergen voor je onderbewustzijn.

Met dit alles in het achterhoofd, zijn de meest voorkomende effecten van magic truffles:

 • Verandering van perceptie (dingen voelen, ruiken, klinken, kijken en lijken anders)
 • Visuals (objecten die vervormen, bewegen, ademen en veranderen van kleur)
 • Euforie (uitbarstingen van lachen, geluk, vreugde)
 • Nondualiteit (zich één voelen met de wereld, liefde en innerlijke vrede)
 • Verwarring (mind-melting, verschillende, niet-lineaire denkpatronen)
 • Rillingen of warme lichaamsgolven (diverse lichaamsgevoelens)
 • Intoxicatie (algemeen gevoel van “iets dat je overneemt”, misselijkheid, gevoelige maag)
 • Emotionele verschuivingen (springen van gelukkig naar verdrietig en terug naar gelukkig in een fractie van een seconde)
 • Ontspanning (wegsmelten van het lichaam, ontspanning van de spieren)
 • Creativiteit barst (ideeën die als een kosmische trein door je heen lopen)
 • Filosofische uitbarsting (begrip dat door je heen stroomt en realisaties die de hele tijd omhoog komen)
 • Gevoelens van verwondering (daar komt het woord trip vandaan: je wilt het gevoel verkennen)
 • Vervorming van tijd en ruimte (concepten als geld of tijd hebben geen zin)
 • Alle gedachten tegelijk of helemaal niet denken
 • Dorst of honger (in een rare gematigde en specifieke zin)
 • Realiteit verschuift (nieuwe perspectieven op de wereld en veranderde gemoedstoestand)
 • Andere persoonlijke bezittingen op basis van interne/externe factoren

Let op, sommige van deze effecten kunnen negatief lijken, terwijl andere effecten positief lijken. Het is ingewikkelder dan dat: als je de grens tussen goed en slecht overschrijdt, verdwijnt het, waardoor ze allemaal natuurlijk aanvoelen, als een deel van jezelf. Daarom adviseren ervaren psychonauten altijd: richt je niet op de “negatieve effecten”, als je je richt op de positieve kant dan zal de trip positief zijn.

Je zult altijd de trip hebben die je wilt en van plan bent te hebben, zelfs als die beslissing door jou onbewust is genomen.

Category-Mushrooms

MEEST BEKEKEN PADDO'S EN TRUFFELS

De meest populaire Paddo en Truffel producten vind je hieronder. Toch liever verder zoeken? Bekijk dan de makkelijke links eronder.

Smartific: De beste Smartshop van Nederland

Bij Smartific vind je een ruime selectie aan CDB olie, Wietzaadjes, Supplementen, Magic Truffels, Paddo kweeksets, Headshop en Smartshop producten. Onze selectie wordt altijd up to date gehouden met de laatste trends, kwaliteitsproducten en uiteraard verse producten. Naast een uitgebreid assortiment vind je bij Smartific ook uitleg over onze producten. Bij elk product vind je dan ook een informatieve tekst over de werkzaamheden. Wij hebben ook een Smartwiki kennisbank. Hier vind je onder andere de meeste gestelde Smartshop vragen. Smartific staat altijd klaar om bezoekers en klanten nog beter te helpen. Heb je nog vragen? Laat het ons dan weten via support@smartific.com.

Wat voor producten verkoopt Smartific?

Het Smartific team verzorgt een actueel, vers en up-to-date product aanbod. Smartific heeft bijvoorbeeld: Hempcare CBD-olie, Chronic Caviar wietzaadjes, McSmart magic truffels & paddo kweeksets, Feest supplementen, Indian Elements kruiden, XSnatural Sport supplementen en Lifestyle caps voedingssupplementen. Ook luisteren wij graag naar onze bezoekers. Heb je tips of ben je op zoek naar een speciaal product binnen onze branche? Laat het ons dan weten via support@smartific.com.

Zijn de Smartific Smartshop producten legaal?

Alle producten die verkocht worden op Smartific zijn legaal in Nederland. Indien je een bestelling buiten Nederland laat bezorgen adviseren wij altijd goed onderzoek te doen naar de regels van het land waar je de order wenst te ontvangen. Woon je dichtbij de grens? Dan kan je er altijd voor kiezen om jouw order te laten bezorgen op een afhaalpunt in Nederland. 

Verzenden en retourneren buiten Nederland

Al onze producten kunnen in de meeste Europese landen worden besteld. Smartific hecht waarde aan jouw privacy, daarom verpakken en verzenden wij alle aankopen zo discreet mogelijk. Geen logo’s en geen indicatie van wat er in zit. Jouw pakketje komt aan in een gewone, stevige kartonnen doos. Deze plakken we dicht met simpele, maar stevige verpakkingstape. Als je bestelling erg klein is, verzenden wij deze in een discrete bruine of witte gewatteerde envelop. Bekijk de discrete verzending of retourneren pagina voor meer informatie. 

Smartwiki: De kennisbank voor alle Smartshop producten

Onze Smartwiki bestaat uit de meest gestelde vragen en antwoorden over alle Smartific Smartshop producten. Wekelijks worden er nieuwe vragen toegevoegd om de kennisbank up-to-date te houden. Hierin nemen wij ook vragen mee van onze bezoekers en klanten. Staat jouw vraag en niet tussen? Laat het ons dan weten via support@smartific.com. Wij beantwoorden jouw vragen zo snel mogelijk.

De waardering van www.smartific.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 80 reviews.