Zoeken

Categorieën

Wat moet ik doen als ik een slechte trip heb?

Je moet het omarmen, in plaats van het te bestrijden. De bad trip zal eindigen als je het accepteert en “loslaat”. Het is makkelijker gezegd dan gedaan, maar dat is de waarheid.

De meeste bad trips gebeuren om een van de volgende redenen:

  • Je was niet in een goede omgeving.
  • Je was mentaal niet goed genoeg voorbereid.
  • Je hebt psychedelica gekregen zonder dat je het wist of je wilde ze eigenlijk niet nemen.
  • Je onderbewustzijn moet je iets vertellen (meestal over het veranderen van je leven!).
  • Je hebt psychedelica gemengd met andere stoffen waarmee je het niet had moeten mengen (vooral dit kan gebeuren na de piek als je besluit dat je “niet meer struikelt” en iets doet wat je niet had moeten doen)
  • Andere persoonlijke factoren of externe stimulaties

Om de reis chemisch/biologisch te stoppen, moet je beginnen met het eten van suiker en calorierijk voedsel.

Om de bad trip geestelijk te stoppen, moet je het tegenovergestelde doen van wat we gewoonlijk in dit soort situaties willen doen. In plaats van het “probleem” te vermijden, moet je proberen het onder ogen te zien en het te fixen. Probeer jezelf er eerst aan te herinneren dat je onder invloed bent van psychoactieve stoffen en dat deze toestand tijdelijk is. En dit zal vroeg of laat eindigen.

Probeer dan jezelf te kalmeren en de echte reden onder ogen te zien waarom je een bad trip hebt. Dit kan iets zijn in je leven dat je dwars zit, het kan ook in je omgeving zijn. Als het ding dat je dwars zit slechts een deel van je omgeving is (mensen met wie je bent, plaats waar je bent, licht, geluid of iets dergelijks), verander die factor dan gewoon. Verlaat de plaats, verlaat de mensen, verander de verlichting, verander de geluiden. Als de reden voor je slechte trip echt extern is, zal dat je meestal doen stoppen met bad gaan zodra dat hinderlijke detail is veranderd.

Als de reden voor je slechte trip intern is… Dan zal het weggaan als je het volledig eens bent met de duidelijke waarheid waarover je bewust tegen jezelf probeert te liegen. Het kan van alles zijn: je werk, school, partner, leven, persoonlijke doelen, of iets van die aard. Deze toestand is waarschijnlijk ontstaan doordat je een of meerdere factor van jezelf negeerde en probeerde te doen alsof het niet bestaat, of probeerde te doen alsof het geen probleem was.

Je onderbewustzijn merkte het op en is het niet eens met het niet onder ogen zien van je probleem.

Magic truffels (of paddo’s) vertellen je altijd wat je moet horen, en soms betekent het niet dat we het ook echt willen horen. De bad trip eindigt pas als je het ook echt hoort en je het als een probleem accepteert (of gewoon als een deel van wie je bent).

Dit is de reden waarom alle ervaren psychonauten die deze ervaring hebben meegemaakt je altijd het volgende zullen vertellen: slechte trips zijn eigenlijk de beste trips van allemaal, omdat je iets over jezelf leert. Het voelt niet als een “goede trip” als je in deze vreselijke bad trip ervaring zit, maar het zal zo voelen als de bad trip voorbij is. En het zal voorbij zijn.

Category-Mushrooms

MEEST BEKEKEN PADDO'S EN TRUFFELS

De meest populaire Paddo en Truffel producten vind je hieronder. Toch liever verder zoeken? Bekijk dan de makkelijke links eronder.

Smartific: De beste Smartshop van Nederland

Bij Smartific vind je een ruime selectie aan CDB olie, Wietzaadjes, Supplementen, Magic Truffels, Paddo kweeksets, Headshop en Smartshop producten. Onze selectie wordt altijd up to date gehouden met de laatste trends, kwaliteitsproducten en uiteraard verse producten. Naast een uitgebreid assortiment vind je bij Smartific ook uitleg over onze producten. Bij elk product vind je dan ook een informatieve tekst over de werkzaamheden. Wij hebben ook een Smartwiki kennisbank. Hier vind je onder andere de meeste gestelde Smartshop vragen. Smartific staat altijd klaar om bezoekers en klanten nog beter te helpen. Heb je nog vragen? Laat het ons dan weten via support@smartific.com.

Wat voor producten verkoopt Smartific?

Het Smartific team verzorgt een actueel, vers en up-to-date product aanbod. Smartific heeft bijvoorbeeld: Hempcare CBD-olie, Chronic Caviar wietzaadjes, McSmart magic truffels & paddo kweeksets, Feest supplementen, Indian Elements kruiden, XSnatural Sport supplementen en Lifestyle caps voedingssupplementen. Ook luisteren wij graag naar onze bezoekers. Heb je tips of ben je op zoek naar een speciaal product binnen onze branche? Laat het ons dan weten via support@smartific.com.

Zijn de Smartific Smartshop producten legaal?

Alle producten die verkocht worden op Smartific zijn legaal in Nederland. Indien je een bestelling buiten Nederland laat bezorgen adviseren wij altijd goed onderzoek te doen naar de regels van het land waar je de order wenst te ontvangen. Woon je dichtbij de grens? Dan kan je er altijd voor kiezen om jouw order te laten bezorgen op een afhaalpunt in Nederland. 

Verzenden en retourneren buiten Nederland

Al onze producten kunnen in de meeste Europese landen worden besteld. Smartific hecht waarde aan jouw privacy, daarom verpakken en verzenden wij alle aankopen zo discreet mogelijk. Geen logo’s en geen indicatie van wat er in zit. Jouw pakketje komt aan in een gewone, stevige kartonnen doos. Deze plakken we dicht met simpele, maar stevige verpakkingstape. Als je bestelling erg klein is, verzenden wij deze in een discrete bruine of witte gewatteerde envelop. Bekijk de discrete verzending of retourneren pagina voor meer informatie. 

Smartwiki: De kennisbank voor alle Smartshop producten

Onze Smartwiki bestaat uit de meest gestelde vragen en antwoorden over alle Smartific Smartshop producten. Wekelijks worden er nieuwe vragen toegevoegd om de kennisbank up-to-date te houden. Hierin nemen wij ook vragen mee van onze bezoekers en klanten. Staat jouw vraag en niet tussen? Laat het ons dan weten via support@smartific.com. Wij beantwoorden jouw vragen zo snel mogelijk.

De waardering van www.smartific.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 80 reviews.