Zoeken

Categorieën

Wat is microdoseren?

Microdoseren is het nemen van kleine hoeveelheden psychedelische drugs met de hoop op gunstige cognitieve effecten. Deze praktijken worden door steeds meer mensen over de hele wereld gepredikt, hoewel er nog steeds geen wetenschappelijk bewijs is om alle beweringen te onderbouwen.

Microdosering wordt meestal gedaan zonder de hoop om “high” te worden. De meeste gebruikers melden dat ze om de paar dagen ongeveer 1/20 – 1/10 van de volledige recreatieve dosis innemen (dit is nodig omdat ons lichaam zeer snel tolerantie ontwikkelt voor psychoactieve stoffen).

Wanneer dit gedaan wordt met magic truffels, nemen de meeste voorstanders van microdosering ongeveer 0,5-2 gram verse magic truffels om de 3 dagen. In theorie zou dit de creativiteit en het energieniveau moeten stimuleren, het positief denken moeten versterken, de cognitieve functie moeten verhogen en de dag in het algemeen euforischer moeten maken. Er zijn zelfs persoonlijke meldingen van microdoseringen als een zeer waardevolle remedie voor depressie, ADHD, angst, en soortgelijke mentale of zenuw gerelateerde aandoeningen. Nogmaals, deze beweringen zijn gewoon persoonlijke ervaringen die nog steeds niet volledig zijn begrepen door de wetenschap.

Omdat inzicht in de effecten van microdosen met truffels op zowel de korte als de lange termijn nog steeds zeer onovertuigend is, raden wij aan om heel voorzichtig te zijn met deze tactiek in de praktijk. Vergeet niet dat je te maken hebt met zeer krachtige psychoactieve stoffen, wat betekent dat zelfs kleine veranderingen in de dosering zeer uiteenlopende effecten kunnen hebben. Dit kan mogelijk risico’s met zich meebrengen, vooral als je kleine trip effecten gaat voelen in plaats van de gewenste, nauwelijks merkbare effecten.

Category-Mushrooms

MEEST BEKEKEN PADDO'S EN TRUFFELS

De meest populaire Paddo en Truffel producten vind je hieronder. Toch liever verder zoeken? Bekijk dan de makkelijke links eronder.

Smartific: De beste Smartshop van Nederland

Bij Smartific vind je een ruime selectie aan CDB olie, Wietzaadjes, Supplementen, Magic Truffels, Paddo kweeksets, Headshop en Smartshop producten. Onze selectie wordt altijd up to date gehouden met de laatste trends, kwaliteitsproducten en uiteraard verse producten. Naast een uitgebreid assortiment vind je bij Smartific ook uitleg over onze producten. Bij elk product vind je dan ook een informatieve tekst over de werkzaamheden. Wij hebben ook een Smartwiki kennisbank. Hier vind je onder andere de meeste gestelde Smartshop vragen. Smartific staat altijd klaar om bezoekers en klanten nog beter te helpen. Heb je nog vragen? Laat het ons dan weten via support@smartific.com.

Wat voor producten verkoopt Smartific?

Het Smartific team verzorgt een actueel, vers en up-to-date product aanbod. Smartific heeft bijvoorbeeld: Hempcare CBD-olie, Chronic Caviar wietzaadjes, McSmart magic truffels & paddo kweeksets, Feest supplementen, Indian Elements kruiden, XSnatural Sport supplementen en Lifestyle caps voedingssupplementen. Ook luisteren wij graag naar onze bezoekers. Heb je tips of ben je op zoek naar een speciaal product binnen onze branche? Laat het ons dan weten via support@smartific.com.

Zijn de Smartific Smartshop producten legaal?

Alle producten die verkocht worden op Smartific zijn legaal in Nederland. Indien je een bestelling buiten Nederland laat bezorgen adviseren wij altijd goed onderzoek te doen naar de regels van het land waar je de order wenst te ontvangen. Woon je dichtbij de grens? Dan kan je er altijd voor kiezen om jouw order te laten bezorgen op een afhaalpunt in Nederland. 

Verzenden en retourneren buiten Nederland

Al onze producten kunnen in de meeste Europese landen worden besteld. Smartific hecht waarde aan jouw privacy, daarom verpakken en verzenden wij alle aankopen zo discreet mogelijk. Geen logo’s en geen indicatie van wat er in zit. Jouw pakketje komt aan in een gewone, stevige kartonnen doos. Deze plakken we dicht met simpele, maar stevige verpakkingstape. Als je bestelling erg klein is, verzenden wij deze in een discrete bruine of witte gewatteerde envelop. Bekijk de discrete verzending of retourneren pagina voor meer informatie. 

Smartwiki: De kennisbank voor alle Smartshop producten

Onze Smartwiki bestaat uit de meest gestelde vragen en antwoorden over alle Smartific Smartshop producten. Wekelijks worden er nieuwe vragen toegevoegd om de kennisbank up-to-date te houden. Hierin nemen wij ook vragen mee van onze bezoekers en klanten. Staat jouw vraag en niet tussen? Laat het ons dan weten via support@smartific.com. Wij beantwoorden jouw vragen zo snel mogelijk.

De waardering van www.smartific.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 80 reviews.