Zoeken

Categorieën

Wat is het verschil tussen cannabis Sativa en cannabis Indica?

Het belangrijkste verschil tussen Indica en Sativa zijn de gemakkelijk waarneembare eigenschappen tijdens de kweekcyclus van de cannabis. Sativa planten worden groter en hebben dunnere bladeren dan hun zusters van type Indica. Ook kunnen Sativa’s er langer over doen om volledig volwassen te worden, omdat hun bloeifase ~100 dagen kan duren, terwijl Indica’s een 45-65 dagen durende bloeicyclus hebben.

Beide termen worden meestal op een heel andere manier gebruikt, namelijk om het gevoel te beschrijven dat een bepaalde cannabisplant je kan geven. Ook al zijn de meeste hedendaagse cannabissoorten eigenlijk hybriden (mix van beide).

Kortom, Sativa-achtige effecten zijn vooral mentaal merkbaar en Indica-achtige effecten zijn lichamelijk merkbaar. 

  • Creativiteit – Sativa
  • Ontspanning – Indica
  • Denken – Sativa
  • Chillen – Indica
  • Energie – Sativa
  • Sedatie – Indica
  • High – Sativa
  • Stoned – Indica

Om die reden wordt ervan uitgegaan dat Sativa’s overdag voor een betere ervaring zorgen, omdat ze zich richten op geestelijke effecten en je in staat stellen om verder te gaan met het dagelijks leven (wanneer ze in verantwoorde hoeveelheden worden geconsumeerd), terwijl Indica’s worden beschouwd als geschikt voor in de middag en voor in de nacht, bijvoorbeeld om te ontspannen na het werk.

Met dit alles in het achterhoofd: cannabis werkt anders bij verschillende mensen. De effecten zijn tevens afhankelijk van de cannabinoïde- en terpeen composities van de plant. Er is dus geen betere manier dan om gewoon je soort naar keuze te proberen en na te gaan hoe je deze het best kunt kweken.

Category-Cannabis-Seeds

MEEST BEKEKEN WIETZAADJES

De meest populaire wietzaadjes vind je hieronder. Toch liever verder zoeken? Bekijk dan de makkelijke links eronder.

Smartific: De beste Smartshop van Nederland

Bij Smartific vind je een ruime selectie aan CDB olie, Wietzaadjes, Supplementen, Magic Truffels, Paddo kweeksets, Headshop en Smartshop producten. Onze selectie wordt altijd up to date gehouden met de laatste trends, kwaliteitsproducten en uiteraard verse producten. Naast een uitgebreid assortiment vind je bij Smartific ook uitleg over onze producten. Bij elk product vind je dan ook een informatieve tekst over de werkzaamheden. Wij hebben ook een Smartwiki kennisbank. Hier vind je onder andere de meeste gestelde Smartshop vragen. Smartific staat altijd klaar om bezoekers en klanten nog beter te helpen. Heb je nog vragen? Laat het ons dan weten via support@smartific.com.

Wat voor producten verkoopt Smartific?

Het Smartific team verzorgt een actueel, vers en up-to-date product aanbod. Smartific heeft bijvoorbeeld: Hempcare CBD-olie, Chronic Caviar wietzaadjes, McSmart magic truffels & paddo kweeksets, Feest supplementen, Indian Elements kruiden, XSnatural Sport supplementen en Lifestyle caps voedingssupplementen. Ook luisteren wij graag naar onze bezoekers. Heb je tips of ben je op zoek naar een speciaal product binnen onze branche? Laat het ons dan weten via support@smartific.com.

Zijn de Smartific Smartshop producten legaal?

Alle producten die verkocht worden op Smartific zijn legaal in Nederland. Indien je een bestelling buiten Nederland laat bezorgen adviseren wij altijd goed onderzoek te doen naar de regels van het land waar je de order wenst te ontvangen. Woon je dichtbij de grens? Dan kan je er altijd voor kiezen om jouw order te laten bezorgen op een afhaalpunt in Nederland. 

Verzenden en retourneren buiten Nederland

Al onze producten kunnen in de meeste Europese landen worden besteld. Smartific hecht waarde aan jouw privacy, daarom verpakken en verzenden wij alle aankopen zo discreet mogelijk. Geen logo’s en geen indicatie van wat er in zit. Jouw pakketje komt aan in een gewone, stevige kartonnen doos. Deze plakken we dicht met simpele, maar stevige verpakkingstape. Als je bestelling erg klein is, verzenden wij deze in een discrete bruine of witte gewatteerde envelop. Bekijk de discrete verzending of retourneren pagina voor meer informatie. 

Smartwiki: De kennisbank voor alle Smartshop producten

Onze Smartwiki bestaat uit de meest gestelde vragen en antwoorden over alle Smartific Smartshop producten. Wekelijks worden er nieuwe vragen toegevoegd om de kennisbank up-to-date te houden. Hierin nemen wij ook vragen mee van onze bezoekers en klanten. Staat jouw vraag en niet tussen? Laat het ons dan weten via support@smartific.com. Wij beantwoorden jouw vragen zo snel mogelijk.

De waardering van www.smartific.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 80 reviews.