Zoeken

Categorieën

Wat is het verschil tussen autoflowering en gefeminiseerde cannabis zaden?

Laten we beginnen met wat gefeminiseerde wietzaadjes betekenen: het betekent dat de zaden alleen maar tot vrouwelijke wietplanten zullen uitgroeien. Dat is belangrijk, want cannabis toppen, waar we van houden, kunnen alleen door vrouwelijke cannabis planten worden geproduceerd.

Om te begrijpen wat autoflowering cannabis zaden zijn, moeten we eerst begrijpen hoe cannabis bloei werkt. De meeste cannabissoorten hebben een groeifase waarin de plant alleen maar zal groeien, zonder te proberen om toppen (de “vrucht” van de plant) te produceren. Deze fase eindigt meestal wanneer de cannabisplant minder dan 12 uur daglicht krijgt. Nadat dit gebeurd is stopt de gefeminiseerde cannabisplant met groeien en gaat de bloeiperiode in, gedurende welke ze toppen zal produceren die we allemaal graag roken.

Omdat niet alle klimaten (en omstandigheden) voldoende zon kunnen bieden aan cannabisplanten om een bevredigende groeiperiode te hebben, hebben kwekers autoflowering soorten gekweekt die automatisch bloeien, ongeacht hoeveel zonlicht de planten krijgen.

Dit resulteert in makkelijker te kweken cannabisplanten, die minder aandacht nodig hebben en beter gekweekt kunnen worden in zwaardere weersomstandigheden. Natuurlijk is er nooit iets voor niets in de natuur, daarom zijn autoflowering wietplanten meestal kleiner, sneller en brengen ze kleinere opbrengsten met zich mee. Dit maakt ze perfect als je van plan bent om ze binnenshuis in een kweekbak te kweken, als je erg onervaren bent of als je van plan bent om je planten in een kouder noordelijk klimaat te kweken.

Category-Cannabis-Seeds

MEEST BEKEKEN WIETZAADJES

De meest populaire wietzaadjes vind je hieronder. Toch liever verder zoeken? Bekijk dan de makkelijke links eronder.

Smartific: De beste Smartshop van Nederland

Bij Smartific vind je een ruime selectie aan CDB olie, Wietzaadjes, Supplementen, Magic Truffels, Paddo kweeksets, Headshop en Smartshop producten. Onze selectie wordt altijd up to date gehouden met de laatste trends, kwaliteitsproducten en uiteraard verse producten. Naast een uitgebreid assortiment vind je bij Smartific ook uitleg over onze producten. Bij elk product vind je dan ook een informatieve tekst over de werkzaamheden. Wij hebben ook een Smartwiki kennisbank. Hier vind je onder andere de meeste gestelde Smartshop vragen. Smartific staat altijd klaar om bezoekers en klanten nog beter te helpen. Heb je nog vragen? Laat het ons dan weten via support@smartific.com.

Wat voor producten verkoopt Smartific?

Het Smartific team verzorgt een actueel, vers en up-to-date product aanbod. Smartific heeft bijvoorbeeld: Hempcare CBD-olie, Chronic Caviar wietzaadjes, McSmart magic truffels & paddo kweeksets, Feest supplementen, Indian Elements kruiden, XSnatural Sport supplementen en Lifestyle caps voedingssupplementen. Ook luisteren wij graag naar onze bezoekers. Heb je tips of ben je op zoek naar een speciaal product binnen onze branche? Laat het ons dan weten via support@smartific.com.

Zijn de Smartific Smartshop producten legaal?

Alle producten die verkocht worden op Smartific zijn legaal in Nederland. Indien je een bestelling buiten Nederland laat bezorgen adviseren wij altijd goed onderzoek te doen naar de regels van het land waar je de order wenst te ontvangen. Woon je dichtbij de grens? Dan kan je er altijd voor kiezen om jouw order te laten bezorgen op een afhaalpunt in Nederland. 

Verzenden en retourneren buiten Nederland

Al onze producten kunnen in de meeste Europese landen worden besteld. Smartific hecht waarde aan jouw privacy, daarom verpakken en verzenden wij alle aankopen zo discreet mogelijk. Geen logo’s en geen indicatie van wat er in zit. Jouw pakketje komt aan in een gewone, stevige kartonnen doos. Deze plakken we dicht met simpele, maar stevige verpakkingstape. Als je bestelling erg klein is, verzenden wij deze in een discrete bruine of witte gewatteerde envelop. Bekijk de discrete verzending of retourneren pagina voor meer informatie. 

Smartwiki: De kennisbank voor alle Smartshop producten

Onze Smartwiki bestaat uit de meest gestelde vragen en antwoorden over alle Smartific Smartshop producten. Wekelijks worden er nieuwe vragen toegevoegd om de kennisbank up-to-date te houden. Hierin nemen wij ook vragen mee van onze bezoekers en klanten. Staat jouw vraag en niet tussen? Laat het ons dan weten via support@smartific.com. Wij beantwoorden jouw vragen zo snel mogelijk.

De waardering van www.smartific.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 79 reviews.