Zoeken

Categorieën

Wat is ego dood?

Ego-dood (of ego-oplossing) is een unieke ervaring die zich kan voordoen tijdens een zeer sterke psychedelische trip. Tijdens de ego-dood verliest men de volledige zelfidentiteit. Met andere woorden, je gaat van een egocentrisch perspectief naar… nou ja, iets volkomen onbevooroordeeld.

Ego-oplossing is een moeilijk te verklaren fenomeen dat kan optreden bij hoge doses paddo’s, hoge doses LSD, DMT of ayahuasca. Het heeft meestal te maken met een complete out-of-body ervaring waarbij je bewustzijn je lichaam verlaat.

Ons ego is het belangrijkste instrument van de menselijke geest dat ons het gevoel geeft dat we leven en we moeten ons ego bedanken voor het feit dat we zo ver zijn gekomen. Maar het is misschien een goed idee om je ego te laten rusten en je af en toe opnieuw te bekabelen.

En deze ervaring kan net zo angstaanjagend zijn als het klinkt: er is een reden waarom het woord dood in deze term voorkomt. Bovendien is het geen ervaring die alleen kan gebeuren onder invloed van psychedelica, boeddhisten noemen het verlichting en geloven dat het kan worden bereikt met meditatie, soefi moslims noemen het “fana”, psychoanalytici zoals Carl Jung beschrijven ego-dood als “psychische dood”.

Psychedelische drugs helpen onder bepaalde voorwaarden gewoon om de ego-dood sneller te bereiken en… maken het moeilijker om eraan te ontsnappen.

Ego-dood is volledige transcendentie voorbij deze wereld, voorbij ruimte of tijd, voorbij zichzelf. Na de ego-dood zijn er geen visioenen, geen gedachten, geen gevoel van eigenwaarde: wat overblijft is puur bewustzijn. Zoals je je kunt voorstellen zal je ego zo hard als het kan gaan vechten wanneer het deze ervaring aanvoelt… maar op dit punt zijn er slechts twee manieren waarop het kan gaan: je schreeuwt en bestrijdt het of je laat het gewoon gaan. En als je besluit om het te laten gebeuren, dan word je alles zonder een gevoel van eigenwaarde.

Category-Mushrooms

MEEST BEKEKEN PADDO'S EN TRUFFELS

De meest populaire Paddo en Truffel producten vind je hieronder. Toch liever verder zoeken? Bekijk dan de makkelijke links eronder.

Smartific: De beste Smartshop van Nederland

Bij Smartific vind je een ruime selectie aan CDB olie, Wietzaadjes, Supplementen, Magic Truffels, Paddo kweeksets, Headshop en Smartshop producten. Onze selectie wordt altijd up to date gehouden met de laatste trends, kwaliteitsproducten en uiteraard verse producten. Naast een uitgebreid assortiment vind je bij Smartific ook uitleg over onze producten. Bij elk product vind je dan ook een informatieve tekst over de werkzaamheden. Wij hebben ook een Smartwiki kennisbank. Hier vind je onder andere de meeste gestelde Smartshop vragen. Smartific staat altijd klaar om bezoekers en klanten nog beter te helpen. Heb je nog vragen? Laat het ons dan weten via support@smartific.com.

Wat voor producten verkoopt Smartific?

Het Smartific team verzorgt een actueel, vers en up-to-date product aanbod. Smartific heeft bijvoorbeeld: Hempcare CBD-olie, Chronic Caviar wietzaadjes, McSmart magic truffels & paddo kweeksets, Feest supplementen, Indian Elements kruiden, XSnatural Sport supplementen en Lifestyle caps voedingssupplementen. Ook luisteren wij graag naar onze bezoekers. Heb je tips of ben je op zoek naar een speciaal product binnen onze branche? Laat het ons dan weten via support@smartific.com.

Zijn de Smartific Smartshop producten legaal?

Alle producten die verkocht worden op Smartific zijn legaal in Nederland. Indien je een bestelling buiten Nederland laat bezorgen adviseren wij altijd goed onderzoek te doen naar de regels van het land waar je de order wenst te ontvangen. Woon je dichtbij de grens? Dan kan je er altijd voor kiezen om jouw order te laten bezorgen op een afhaalpunt in Nederland. 

Verzenden en retourneren buiten Nederland

Al onze producten kunnen in de meeste Europese landen worden besteld. Smartific hecht waarde aan jouw privacy, daarom verpakken en verzenden wij alle aankopen zo discreet mogelijk. Geen logo’s en geen indicatie van wat er in zit. Jouw pakketje komt aan in een gewone, stevige kartonnen doos. Deze plakken we dicht met simpele, maar stevige verpakkingstape. Als je bestelling erg klein is, verzenden wij deze in een discrete bruine of witte gewatteerde envelop. Bekijk de discrete verzending of retourneren pagina voor meer informatie. 

Smartwiki: De kennisbank voor alle Smartshop producten

Onze Smartwiki bestaat uit de meest gestelde vragen en antwoorden over alle Smartific Smartshop producten. Wekelijks worden er nieuwe vragen toegevoegd om de kennisbank up-to-date te houden. Hierin nemen wij ook vragen mee van onze bezoekers en klanten. Staat jouw vraag en niet tussen? Laat het ons dan weten via support@smartific.com. Wij beantwoorden jouw vragen zo snel mogelijk.

De waardering van www.smartific.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 80 reviews.