Zoeken

Categorieën

Wat is een psychedelische trip?

Trip (of trippen) is de meest voorkomende uitdrukking om een psychedelische ervaring te beschrijven die je hebt gehad na het innemen van een psychoactief hallucinogeen (zoals magic truffels, paddo’s, salvia, LSD, LSA, DMT, ayahuasca, 2-CB, mescaline of soortgelijke psychoactieve stoffen die meestal bestaan uit verschillende psychoactieve alkaloïden). Om volledig open te staan voor het concept van trippen, kunnen trip-toestanden ook bereikt worden met verschillende niet-druggerelateerde praktijken zoals meditatie en holotrope ademhaling, maar in de meeste gevallen verwijst trippen naar de toestand die beïnvloed wordt door psychoactieve drugs.

Met andere woorden: een trip is een unieke psychedelische ervaring die je een veranderde staat van bewustzijn geeft nadat je een psychedelische drug hebt gebruikt. De meeste gebruikers geven de volgende effecten aan als ze onder invloed zijn van psychedelische middelen:

  • Een verhoogde, verlichte gemoedstoestand (transcendentie)…
  • Ongegrond lichaam en ziel (ego-verlies, non-dualiteit)
  • Visuals (licht- en kleur vervormingen in het waargenomen zicht)
  • Hallucinaties (versterkte creativiteit en realiteit verschuivingen, vooral wanneer de ogen gesloten zijn)
  • Verscherpte/veranderde zintuigen (zintuiglijke vervorming, alles voelt anders aan)
  • Euforie (constant gevoel van geluk, oncontroleerbare lach)
  • Fysieke veranderingen (verhoogde hartslag, hogere lichaamstemperatuur en zweten)
  • Filosofische veranderingen (gedachten lopen sneller/langzamer en in veranderende patronen)
  • Andere persoonlijke effecten

Houd er rekening mee dat verschillende psychedelische stoffen verschillende effecten kunnen en zullen hebben, bovendien kan het effect verschillen op basis van veel verschillende factoren.

Category-Mushrooms

MEEST BEKEKEN PADDO'S EN TRUFFELS

De meest populaire Paddo en Truffel producten vind je hieronder. Toch liever verder zoeken? Bekijk dan de makkelijke links eronder.

Smartific: De beste Smartshop van Nederland

Bij Smartific vind je een ruime selectie aan CDB olie, Wietzaadjes, Supplementen, Magic Truffels, Paddo kweeksets, Headshop en Smartshop producten. Onze selectie wordt altijd up to date gehouden met de laatste trends, kwaliteitsproducten en uiteraard verse producten. Naast een uitgebreid assortiment vind je bij Smartific ook uitleg over onze producten. Bij elk product vind je dan ook een informatieve tekst over de werkzaamheden. Wij hebben ook een Smartwiki kennisbank. Hier vind je onder andere de meeste gestelde Smartshop vragen. Smartific staat altijd klaar om bezoekers en klanten nog beter te helpen. Heb je nog vragen? Laat het ons dan weten via support@smartific.com.

Wat voor producten verkoopt Smartific?

Het Smartific team verzorgt een actueel, vers en up-to-date product aanbod. Smartific heeft bijvoorbeeld: Hempcare CBD-olie, Chronic Caviar wietzaadjes, McSmart magic truffels & paddo kweeksets, Feest supplementen, Indian Elements kruiden, XSnatural Sport supplementen en Lifestyle caps voedingssupplementen. Ook luisteren wij graag naar onze bezoekers. Heb je tips of ben je op zoek naar een speciaal product binnen onze branche? Laat het ons dan weten via support@smartific.com.

Zijn de Smartific Smartshop producten legaal?

Alle producten die verkocht worden op Smartific zijn legaal in Nederland. Indien je een bestelling buiten Nederland laat bezorgen adviseren wij altijd goed onderzoek te doen naar de regels van het land waar je de order wenst te ontvangen. Woon je dichtbij de grens? Dan kan je er altijd voor kiezen om jouw order te laten bezorgen op een afhaalpunt in Nederland. 

Verzenden en retourneren buiten Nederland

Al onze producten kunnen in de meeste Europese landen worden besteld. Smartific hecht waarde aan jouw privacy, daarom verpakken en verzenden wij alle aankopen zo discreet mogelijk. Geen logo’s en geen indicatie van wat er in zit. Jouw pakketje komt aan in een gewone, stevige kartonnen doos. Deze plakken we dicht met simpele, maar stevige verpakkingstape. Als je bestelling erg klein is, verzenden wij deze in een discrete bruine of witte gewatteerde envelop. Bekijk de discrete verzending of retourneren pagina voor meer informatie. 

Smartwiki: De kennisbank voor alle Smartshop producten

Onze Smartwiki bestaat uit de meest gestelde vragen en antwoorden over alle Smartific Smartshop producten. Wekelijks worden er nieuwe vragen toegevoegd om de kennisbank up-to-date te houden. Hierin nemen wij ook vragen mee van onze bezoekers en klanten. Staat jouw vraag en niet tussen? Laat het ons dan weten via support@smartific.com. Wij beantwoorden jouw vragen zo snel mogelijk.

De waardering van www.smartific.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 80 reviews.