Zoeken

Categorieën

Wat is een bad trip?

Een bad trip is een term die gebruikt wordt om een zeer onaangename trip ervaring te beschrijven. Veel ervaren psychonauten zullen je dit vertellen: bad trips zijn uiteindelijk de beste trips van allemaal, omdat je iets heel waardevols leert tijdens de meest angstaanjagende ervaring in je leven. In de meeste gevallen gebeuren slechte trips wanneer je iets voor jezelf probeert te verbergen, en al die geduwde emoties, gevoelens en gedachten komen naar buiten. Ze barsten uit, omdat je onderbewustzijn de controle overneemt. Je kunt tegen jezelf liegen, maar je kunt niet tegen je onderbewustzijn liegen.

Voordat we verder gaan is het belangrijk om op te merken dat sommige slechte trips kunnen gebeuren door onaangename veranderingen in de omgeving. Externe factoren zijn gemakkelijker te veranderen, dus als je het gevoel krijgt dat je iets niet leuk vindt en het begint te storen, verander dat dan. Als je buiten bent, ga dan naar binnen. Als je naar muziek luistert, verander het nummer dan, of zet de muziek uit. Als je bij sommige mensen bent die je niet leuk vindt, ga dan gewoon weg (ja, het is normaal om gewoon op te staan en weg te lopen. Vertel ze dat je alleen wilt zijn, zodat niemand er een scène over maakt. Meestal weet je precies wat je dwars zit, verander dat en in de meeste gevallen zul je je meteen beter voelen. Daarom is het zeer aan te raden om jezelf niet in situaties te brengen waarin je niet zomaar kunt vertrekken (trein, bus, concert, schip, etc.). 

Als de verontrustende gevoelens aanhouden, begin dan met het eten van met suiker gevuld en calorierijk voedsel. Naarmate je bloedsuikerspiegel stijgt, zullen de trip-effecten langzaam afnemen en op een gegeven moment helemaal verdwijnen.

Let op, zelfs dit helpt misschien niet als een persoon een echte psychotische episode of een mentale inzinking heeft. Als dat gebeurt, kan het uren of zelfs dagen duren om uit deze paniektoestand te komen en we raden aan om onmiddellijk medische hulp in te roepen als de situatie uit de hand loopt. Een complete psychotische inzinking is meestal slechts een onderdeel van een reeds bestaande geestelijke toestand en mag een gezond persoon nooit overkomen.

Er is een groot verschil tussen een bad trip (onaangename tripping-ervaring) en een psychotische inzinking (psychotische episode). Een bad trip kan iedereen overkomen en het eindigt snel, en een psychische inzinking overkomt diegenen die onderliggende psychotische neigingen hebben.

Category-Mushrooms

MEEST BEKEKEN PADDO'S EN TRUFFELS

De meest populaire Paddo en Truffel producten vind je hieronder. Toch liever verder zoeken? Bekijk dan de makkelijke links eronder.

Smartific: De beste Smartshop van Nederland

Bij Smartific vind je een ruime selectie aan CDB olie, Wietzaadjes, Supplementen, Magic Truffels, Paddo kweeksets, Headshop en Smartshop producten. Onze selectie wordt altijd up to date gehouden met de laatste trends, kwaliteitsproducten en uiteraard verse producten. Naast een uitgebreid assortiment vind je bij Smartific ook uitleg over onze producten. Bij elk product vind je dan ook een informatieve tekst over de werkzaamheden. Wij hebben ook een Smartwiki kennisbank. Hier vind je onder andere de meeste gestelde Smartshop vragen. Smartific staat altijd klaar om bezoekers en klanten nog beter te helpen. Heb je nog vragen? Laat het ons dan weten via support@smartific.com.

Wat voor producten verkoopt Smartific?

Het Smartific team verzorgt een actueel, vers en up-to-date product aanbod. Smartific heeft bijvoorbeeld: Hempcare CBD-olie, Chronic Caviar wietzaadjes, McSmart magic truffels & paddo kweeksets, Feest supplementen, Indian Elements kruiden, XSnatural Sport supplementen en Lifestyle caps voedingssupplementen. Ook luisteren wij graag naar onze bezoekers. Heb je tips of ben je op zoek naar een speciaal product binnen onze branche? Laat het ons dan weten via support@smartific.com.

Zijn de Smartific Smartshop producten legaal?

Alle producten die verkocht worden op Smartific zijn legaal in Nederland. Indien je een bestelling buiten Nederland laat bezorgen adviseren wij altijd goed onderzoek te doen naar de regels van het land waar je de order wenst te ontvangen. Woon je dichtbij de grens? Dan kan je er altijd voor kiezen om jouw order te laten bezorgen op een afhaalpunt in Nederland. 

Verzenden en retourneren buiten Nederland

Al onze producten kunnen in de meeste Europese landen worden besteld. Smartific hecht waarde aan jouw privacy, daarom verpakken en verzenden wij alle aankopen zo discreet mogelijk. Geen logo’s en geen indicatie van wat er in zit. Jouw pakketje komt aan in een gewone, stevige kartonnen doos. Deze plakken we dicht met simpele, maar stevige verpakkingstape. Als je bestelling erg klein is, verzenden wij deze in een discrete bruine of witte gewatteerde envelop. Bekijk de discrete verzending of retourneren pagina voor meer informatie. 

Smartwiki: De kennisbank voor alle Smartshop producten

Onze Smartwiki bestaat uit de meest gestelde vragen en antwoorden over alle Smartific Smartshop producten. Wekelijks worden er nieuwe vragen toegevoegd om de kennisbank up-to-date te houden. Hierin nemen wij ook vragen mee van onze bezoekers en klanten. Staat jouw vraag en niet tussen? Laat het ons dan weten via support@smartific.com. Wij beantwoorden jouw vragen zo snel mogelijk.

De waardering van www.smartific.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 80 reviews.