Zoeken

Categorieën

Wanneer moet ik mijn paddo’s oogsten?

Er zijn twee manieren als het gaat om wanneer het de beste tijd is om je paddo’s te oogsten.

De eerste, en de meest betrouwbare manier om je paddo’s te oogsten is door tegelijkertijd full flush te oogsten. Dit betekent dat, zodra de eerste paddo ‘open gaat’ (de huid van de paddenstoel breekt en de dop gaat open), je alle paddenstoelen moet verwijderen door ze zachtjes te draaien.

Dit is de meest betrouwbare manier, omdat je met deze tactiek de tijd dat je de kweekset van je paddo’s aanraakt tot een minimum beperkt, zodat de kans op besmetting laag blijft.

Daarnaast is er nog een tweede voordeel aan deze “oogst full flush” methode: er wordt aangenomen dat paddo’s hun potentie verliezen wanneer ze volwassen worden, wat betekent dat de paddo’s voor het hoogste psilocybinegehalte (en psilocine) ergens in het midden van de groeifase moeten zijn. Verder is het bekend dat caps een hoger percentage psychoactieve stoffen bevatten, in vergelijking met stengels. Bovendien zijn grote paddo’s soms volledig gerijpt en bevatten ze mogelijk delen van de stengel die bijna geen psilocybine of psilocine bevatten.

De tweede manier om paddo’s te oogsten, zoals je misschien al hebt geraden, is… Nou, het is het oogsten van alleen de paddo’s die volwassen genoeg zijn of, in andere termen, het oogsten van de flush in meerdere keren. Ook al lijkt dit misschien een logischer, betere manier om paddo’s te oogsten, wordt deze methode door sommigen veracht, omdat deze het risico op besmetting mogelijk verhoogt, omdat je je kweekset vaker moet aanraken dan nodig is.

Category-Mushrooms

MEEST BEKEKEN PADDO'S EN TRUFFELS

De meest populaire Paddo en Truffel producten vind je hieronder. Toch liever verder zoeken? Bekijk dan de makkelijke links eronder.

Smartific: De beste Smartshop van Nederland

Bij Smartific vind je een ruime selectie aan CDB olie, Wietzaadjes, Supplementen, Magic Truffels, Paddo kweeksets, Headshop en Smartshop producten. Onze selectie wordt altijd up to date gehouden met de laatste trends, kwaliteitsproducten en uiteraard verse producten. Naast een uitgebreid assortiment vind je bij Smartific ook uitleg over onze producten. Bij elk product vind je dan ook een informatieve tekst over de werkzaamheden. Wij hebben ook een Smartwiki kennisbank. Hier vind je onder andere de meeste gestelde Smartshop vragen. Smartific staat altijd klaar om bezoekers en klanten nog beter te helpen. Heb je nog vragen? Laat het ons dan weten via support@smartific.com.

Wat voor producten verkoopt Smartific?

Het Smartific team verzorgt een actueel, vers en up-to-date product aanbod. Smartific heeft bijvoorbeeld: Hempcare CBD-olie, Chronic Caviar wietzaadjes, McSmart magic truffels & paddo kweeksets, Feest supplementen, Indian Elements kruiden, XSnatural Sport supplementen en Lifestyle caps voedingssupplementen. Ook luisteren wij graag naar onze bezoekers. Heb je tips of ben je op zoek naar een speciaal product binnen onze branche? Laat het ons dan weten via support@smartific.com.

Zijn de Smartific Smartshop producten legaal?

Alle producten die verkocht worden op Smartific zijn legaal in Nederland. Indien je een bestelling buiten Nederland laat bezorgen adviseren wij altijd goed onderzoek te doen naar de regels van het land waar je de order wenst te ontvangen. Woon je dichtbij de grens? Dan kan je er altijd voor kiezen om jouw order te laten bezorgen op een afhaalpunt in Nederland. 

Verzenden en retourneren buiten Nederland

Al onze producten kunnen in de meeste Europese landen worden besteld. Smartific hecht waarde aan jouw privacy, daarom verpakken en verzenden wij alle aankopen zo discreet mogelijk. Geen logo’s en geen indicatie van wat er in zit. Jouw pakketje komt aan in een gewone, stevige kartonnen doos. Deze plakken we dicht met simpele, maar stevige verpakkingstape. Als je bestelling erg klein is, verzenden wij deze in een discrete bruine of witte gewatteerde envelop. Bekijk de discrete verzending of retourneren pagina voor meer informatie. 

Smartwiki: De kennisbank voor alle Smartshop producten

Onze Smartwiki bestaat uit de meest gestelde vragen en antwoorden over alle Smartific Smartshop producten. Wekelijks worden er nieuwe vragen toegevoegd om de kennisbank up-to-date te houden. Hierin nemen wij ook vragen mee van onze bezoekers en klanten. Staat jouw vraag en niet tussen? Laat het ons dan weten via support@smartific.com. Wij beantwoorden jouw vragen zo snel mogelijk.

De waardering van www.smartific.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 80 reviews.