Zoeken

Categorieën

Waarom zijn mijn wietzaadjes niet ontkiemd?

Er kunnen meerdere factoren zijn waarom je wietzaadjes niet goed ontkiemen. Omdat zaden deel uitmaken van de natuur, zijn de meeste kwekers het erover eens dat als ongeveer 1 op de 4 zaden niet ontkiemen, dit nog steeds als een goede verhouding kan worden beschouwd (meestal ontkiemen er meer zaden dan dat). 

De eerste en belangrijkste factor is natuurlijk cannabis zaad genetica. Als het een zaadje van hoge kwaliteit is dat rijp genoeg is geoogst, zou het prima moeten ontkiemen. Een andere factor kan zijn hoe de zaden zijn opgeslagen nadat ze zijn geoogst. Niet alleen dat, hoe lang het zaad is opgeslagen kan ook de kans op het ontkiemen van het zaad verlagen.

Maar alleen omdat sommige of de meeste zaden niet goed ontkiemden. Dit betekent nog steeds niet dat het geen zaden van hoge kwaliteit waren. De manier waarop je ze hebt geprobeerd te ontkiemen speelt hierbij de belangrijkste rol. Vergeet niet dat je bij het ontkiemen van wietzaadjes zo perfect mogelijke omstandigheden moet creëren, zodat de zaadjes snel genoeg kunnen ontkiemen om ze niet te laten rotten.

Dus als de temperatuur warm genoeg is, er voldoende luchtvochtigheid is en er genoeg tijd is om de zaden te laten ontkiemen (2-10 dagen is het gemiddelde), zouden de meeste zaden perfect moeten ontkiemen.

Category-Cannabis-Seeds

MEEST BEKEKEN WIETZAADJES

De meest populaire wietzaadjes vind je hieronder. Toch liever verder zoeken? Bekijk dan de makkelijke links eronder.

Smartific: De beste Smartshop van Nederland

Bij Smartific vind je een ruime selectie aan CDB olie, Wietzaadjes, Supplementen, Magic Truffels, Paddo kweeksets, Headshop en Smartshop producten. Onze selectie wordt altijd up to date gehouden met de laatste trends, kwaliteitsproducten en uiteraard verse producten. Naast een uitgebreid assortiment vind je bij Smartific ook uitleg over onze producten. Bij elk product vind je dan ook een informatieve tekst over de werkzaamheden. Wij hebben ook een Smartwiki kennisbank. Hier vind je onder andere de meeste gestelde Smartshop vragen. Smartific staat altijd klaar om bezoekers en klanten nog beter te helpen. Heb je nog vragen? Laat het ons dan weten via support@smartific.com.

Wat voor producten verkoopt Smartific?

Het Smartific team verzorgt een actueel, vers en up-to-date product aanbod. Smartific heeft bijvoorbeeld: Hempcare CBD-olie, Chronic Caviar wietzaadjes, McSmart magic truffels & paddo kweeksets, Feest supplementen, Indian Elements kruiden, XSnatural Sport supplementen en Lifestyle caps voedingssupplementen. Ook luisteren wij graag naar onze bezoekers. Heb je tips of ben je op zoek naar een speciaal product binnen onze branche? Laat het ons dan weten via support@smartific.com.

Zijn de Smartific Smartshop producten legaal?

Alle producten die verkocht worden op Smartific zijn legaal in Nederland. Indien je een bestelling buiten Nederland laat bezorgen adviseren wij altijd goed onderzoek te doen naar de regels van het land waar je de order wenst te ontvangen. Woon je dichtbij de grens? Dan kan je er altijd voor kiezen om jouw order te laten bezorgen op een afhaalpunt in Nederland. 

Verzenden en retourneren buiten Nederland

Al onze producten kunnen in de meeste Europese landen worden besteld. Smartific hecht waarde aan jouw privacy, daarom verpakken en verzenden wij alle aankopen zo discreet mogelijk. Geen logo’s en geen indicatie van wat er in zit. Jouw pakketje komt aan in een gewone, stevige kartonnen doos. Deze plakken we dicht met simpele, maar stevige verpakkingstape. Als je bestelling erg klein is, verzenden wij deze in een discrete bruine of witte gewatteerde envelop. Bekijk de discrete verzending of retourneren pagina voor meer informatie. 

Smartwiki: De kennisbank voor alle Smartshop producten

Onze Smartwiki bestaat uit de meest gestelde vragen en antwoorden over alle Smartific Smartshop producten. Wekelijks worden er nieuwe vragen toegevoegd om de kennisbank up-to-date te houden. Hierin nemen wij ook vragen mee van onze bezoekers en klanten. Staat jouw vraag en niet tussen? Laat het ons dan weten via support@smartific.com. Wij beantwoorden jouw vragen zo snel mogelijk.

De waardering van www.smartific.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 79 reviews.