Zoeken

Categorieën

Kan ik buiten paddo’s kweken?

Psilocybe Cubensis paddo’s zijn de meest populaire soort van psilocybe paddo’s ter wereld, vanwege het simpele feit dat ze op de meeste plaatsen ter wereld gemakkelijk in de meeste koeien boerderijen groeien. Omdat mest een van de mogelijke substraten voor hen is, is het natuurlijk om psilocybe cubensis uit koeienmest te zien groeien. Dus theoretisch is het antwoord ja, je kunt buiten paddo’s kweken.

Niet vanuit een meer praktisch oogpunt, het buiten kweken brengt namelijk meer risico’s met zich mee, omdat ze erg gevoelig zijn voor verschillende prikkels. Of je buiten al dan niet opbrengsten hebt, hangt sterk af van het klimaat waarin je je bevindt en de tijd van het jaar. Alleen als je ze in een gecontroleerde omgeving kweekt, kun je er zeker van zijn dat de paddo’s het perfecte ecosysteem vormen, zodat je erop kunt vertrouwen dat ze groeien en vruchtlichamen geven.

Dit gezegd hebbende, kunnen sommige ervaren kwekers soms gewoon nonchalant zijn om substraat (samen met mycelium en andere organische componenten) weg te gooien in de achtertuin. Als je besluit om dit te doen, gooi dan alleen gebruikte substraten weg die je niet van plan bent om te verzorgen en kies een perfecte plek voor ze: het moet nat genoeg zijn en in de schaduw, bij voorkeur in de buurt van een aantal boomstammen of struiken. Het belangrijkste onderdeel hiervan: vermijd de plek waar je direct zonlicht kunt krijgen. Op deze manier kun je het maximale uit de kans halen, er kunnen op willekeurige tijdstippen van het jaar een aantal vruchtlichamen zijn.

Het is een gok en het zal waarschijnlijk niet werken, maar in sommige gevallen wel!

Category-Mushrooms

MEEST BEKEKEN PADDO'S EN TRUFFELS

De meest populaire Paddo en Truffel producten vind je hieronder. Toch liever verder zoeken? Bekijk dan de makkelijke links eronder.

Smartific: De beste Smartshop van Nederland

Bij Smartific vind je een ruime selectie aan CDB olie, Wietzaadjes, Supplementen, Magic Truffels, Paddo kweeksets, Headshop en Smartshop producten. Onze selectie wordt altijd up to date gehouden met de laatste trends, kwaliteitsproducten en uiteraard verse producten. Naast een uitgebreid assortiment vind je bij Smartific ook uitleg over onze producten. Bij elk product vind je dan ook een informatieve tekst over de werkzaamheden. Wij hebben ook een Smartwiki kennisbank. Hier vind je onder andere de meeste gestelde Smartshop vragen. Smartific staat altijd klaar om bezoekers en klanten nog beter te helpen. Heb je nog vragen? Laat het ons dan weten via support@smartific.com.

Wat voor producten verkoopt Smartific?

Het Smartific team verzorgt een actueel, vers en up-to-date product aanbod. Smartific heeft bijvoorbeeld: Hempcare CBD-olie, Chronic Caviar wietzaadjes, McSmart magic truffels & paddo kweeksets, Feest supplementen, Indian Elements kruiden, XSnatural Sport supplementen en Lifestyle caps voedingssupplementen. Ook luisteren wij graag naar onze bezoekers. Heb je tips of ben je op zoek naar een speciaal product binnen onze branche? Laat het ons dan weten via support@smartific.com.

Zijn de Smartific Smartshop producten legaal?

Alle producten die verkocht worden op Smartific zijn legaal in Nederland. Indien je een bestelling buiten Nederland laat bezorgen adviseren wij altijd goed onderzoek te doen naar de regels van het land waar je de order wenst te ontvangen. Woon je dichtbij de grens? Dan kan je er altijd voor kiezen om jouw order te laten bezorgen op een afhaalpunt in Nederland. 

Verzenden en retourneren buiten Nederland

Al onze producten kunnen in de meeste Europese landen worden besteld. Smartific hecht waarde aan jouw privacy, daarom verpakken en verzenden wij alle aankopen zo discreet mogelijk. Geen logo’s en geen indicatie van wat er in zit. Jouw pakketje komt aan in een gewone, stevige kartonnen doos. Deze plakken we dicht met simpele, maar stevige verpakkingstape. Als je bestelling erg klein is, verzenden wij deze in een discrete bruine of witte gewatteerde envelop. Bekijk de discrete verzending of retourneren pagina voor meer informatie. 

Smartwiki: De kennisbank voor alle Smartshop producten

Onze Smartwiki bestaat uit de meest gestelde vragen en antwoorden over alle Smartific Smartshop producten. Wekelijks worden er nieuwe vragen toegevoegd om de kennisbank up-to-date te houden. Hierin nemen wij ook vragen mee van onze bezoekers en klanten. Staat jouw vraag en niet tussen? Laat het ons dan weten via support@smartific.com. Wij beantwoorden jouw vragen zo snel mogelijk.

De waardering van www.smartific.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 80 reviews.