Zoeken

Categorieën

Ik heb net getript, wanneer kan ik weer trippen?

Vanuit een biologisch perspectief. Je lichaam maakt antilichamen aan die het moeilijk maken om na een trip opnieuw te trippen. Dat heet tolerantie. Deze tolerantie is extreem hoog op de dag na de trip, erg hoog na paar dagen tijd, en de tolerantie zal geleidelijk verdwijnen na ~2-3 weken na de trip. Theoretisch kun je zelfs met tolerantie trippen, maar dat betekent dat je veel meer Magic Truffels / Paddestoelen moet nemen en dat je veel mildere effecten zult hebben. Daarom raden we je aan om minstens 15 dagen na je laatste trip nog niet te trippen In de meeste gevallen zijn zowel de effecten als de benodigde dosering gedurende de eerste twee weken na de trip zeer onvoorspelbaar.

Dit gezegd hebbende, is er nog een andere interessante factor waarmee rekening moet worden gehouden bij de beslissing wanneer je weer gaat trippen. Dat is je mentale voorbereiding. Omdat je net een zeer complexe ervaring hebt gehad, die je hersenen moeilijk kunnen verwerken is het aan te raden om ongeveer een maand te wachten. Ervaren psychonauten geloven dat je moet wachten omdat je geest zich voorbereidt op een andere trip. Dat betekent dat je alle trippende herinneringen (als we die herinneringen kunnen noemen) wilt laten verplaatsen van het korte termijn geheugen naar het lange termijn geheugen.

Ook duurt het een paar weken voor de opwinding van de laatste trip is gezakt, mensen hebben de neiging om meer te willen van wat ze leuk vinden.

En iedere trip is altijd anders. Dus we willen naar een andere trip-ervaring gaan, zonder dat we willen dat het net zo is als de laatste ervaring die we hadden (vooral als we een geweldige ervaring hadden). Met andere woorden: we willen er zeker van zijn dat we onze laatste trip zoveel mogelijk vergeten zijn, voordat we in een andere trip springen. Dat omdat reizen erg beïnvloed worden door de verwachtingen en we willen niet alleen een poging doen om de laatste ervaring die we hadden te herhalen.

Category-Mushrooms

MEEST BEKEKEN PADDO'S EN TRUFFELS

De meest populaire Paddo en Truffel producten vind je hieronder. Toch liever verder zoeken? Bekijk dan de makkelijke links eronder.

Smartific: De beste Smartshop van Nederland

Bij Smartific vind je een ruime selectie aan CDB olie, Wietzaadjes, Supplementen, Magic Truffels, Paddo kweeksets, Headshop en Smartshop producten. Onze selectie wordt altijd up to date gehouden met de laatste trends, kwaliteitsproducten en uiteraard verse producten. Naast een uitgebreid assortiment vind je bij Smartific ook uitleg over onze producten. Bij elk product vind je dan ook een informatieve tekst over de werkzaamheden. Wij hebben ook een Smartwiki kennisbank. Hier vind je onder andere de meeste gestelde Smartshop vragen. Smartific staat altijd klaar om bezoekers en klanten nog beter te helpen. Heb je nog vragen? Laat het ons dan weten via support@smartific.com.

Wat voor producten verkoopt Smartific?

Het Smartific team verzorgt een actueel, vers en up-to-date product aanbod. Smartific heeft bijvoorbeeld: Hempcare CBD-olie, Chronic Caviar wietzaadjes, McSmart magic truffels & paddo kweeksets, Feest supplementen, Indian Elements kruiden, XSnatural Sport supplementen en Lifestyle caps voedingssupplementen. Ook luisteren wij graag naar onze bezoekers. Heb je tips of ben je op zoek naar een speciaal product binnen onze branche? Laat het ons dan weten via support@smartific.com.

Zijn de Smartific Smartshop producten legaal?

Alle producten die verkocht worden op Smartific zijn legaal in Nederland. Indien je een bestelling buiten Nederland laat bezorgen adviseren wij altijd goed onderzoek te doen naar de regels van het land waar je de order wenst te ontvangen. Woon je dichtbij de grens? Dan kan je er altijd voor kiezen om jouw order te laten bezorgen op een afhaalpunt in Nederland. 

Verzenden en retourneren buiten Nederland

Al onze producten kunnen in de meeste Europese landen worden besteld. Smartific hecht waarde aan jouw privacy, daarom verpakken en verzenden wij alle aankopen zo discreet mogelijk. Geen logo’s en geen indicatie van wat er in zit. Jouw pakketje komt aan in een gewone, stevige kartonnen doos. Deze plakken we dicht met simpele, maar stevige verpakkingstape. Als je bestelling erg klein is, verzenden wij deze in een discrete bruine of witte gewatteerde envelop. Bekijk de discrete verzending of retourneren pagina voor meer informatie. 

Smartwiki: De kennisbank voor alle Smartshop producten

Onze Smartwiki bestaat uit de meest gestelde vragen en antwoorden over alle Smartific Smartshop producten. Wekelijks worden er nieuwe vragen toegevoegd om de kennisbank up-to-date te houden. Hierin nemen wij ook vragen mee van onze bezoekers en klanten. Staat jouw vraag en niet tussen? Laat het ons dan weten via support@smartific.com. Wij beantwoorden jouw vragen zo snel mogelijk.

De waardering van www.smartific.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 64 reviews.