Zoeken

Categorieën

Hoeveel paddo’s moet ik nemen?

De juiste dosis paddo’s die je moet nemen hangt vooral af van de effecten die je wilt hebben. In dit voorbeeld gaan we ervan uit dat je van plan bent om volledig gedroogde paddo’s in te nemen, gebruik onze paddo-doseringscalculator om de hoeveelheid magic truffels / paddo’s te bepalen als dit niet het geval is.

Er zijn dus 4 hoofdniveaus van paddo-effecten die we eerst moeten bespreken:

  • Micro (microdosering – geen duidelijk merkbare effecten)
  • Laag (zeer minimale psychoactieve effecten)
  • Medium-normaal (normale set van effecten)
  • Sterk (variërend van een full-on trip tot een hero trip)

Voor dit voorbeeld gaan we ervan uit dat je ~60-80kg in lichaamsmassa bent en dat je gemiddeld bent als het gaat om psilocybine / psilocine gevoeligheid. We zullen enkele tips geven als je meer of minder weegt, of als je het gevoel hebt dat je meer of minder gevoelig bent voor paddo’s.

Dus op basis van gemiddelden zijn dit de voorgestelde doseringen van gedroogde paddo’s:

Voor een microdosis – ~0.1-0.25 gram gedroogde paddo’s.

Voor een lichte trip (lage dosering) – ~1 gram gedroogde paddo’s.

Voor een normale trip – 1,5-2 gram gedroogde paddo’s.

Voor een volledige trip (sterk) – 2-3 gram gedroogde paddo’s.

Voor een hero trip – 2,5-4 gram gedroogde paddo’s.

Voordat we gaan graven in hoe je je dosis moet verlagen/verhogen op basis van verschillende factoren: onthoud dat je deze doseringen op een lege maag moet nemen met een minimum van 3-4 uur geen voedsel. Als je daarvoor 10-12 uur kunt vasten, is dat nog beter. Ook wordt er bij deze aanbevolen doseringen van uitgegaan dat je ~2-4 weken geen psychedelica hebt genomen.

Laten we beginnen met het gewicht. De bovenstaande dosering is voor een persoon van 60-80 kg, als je meer of minder weegt, overweeg dan om de dosering te verhogen/verlagen afhankelijk van hoeveel meer of minder je weegt.

Nu, als het gaat om gevoeligheid: er is geen direct antwoord, dus probeer jezelf veilig te houden. Wees vooral voorzichtig als je weet dat je gevoelig bent voor veel andere stoffen (wiet, alcohol, enz.). We raden je dan aan niet meer dan 1-1,5 gram te nemen bij je eerste poging. Door een aantal ervaringen met paddo’s kun je duidelijk bepalen hoe de paddo’s je persoonlijk beïnvloeden en leer je de juiste dosering te kiezen op basis van je persoonlijke behoeften.

Category-Mushrooms

MEEST BEKEKEN PADDO'S EN TRUFFELS

De meest populaire Paddo en Truffel producten vind je hieronder. Toch liever verder zoeken? Bekijk dan de makkelijke links eronder.

Smartific: De beste Smartshop van Nederland

Bij Smartific vind je een ruime selectie aan CDB olie, Wietzaadjes, Supplementen, Magic Truffels, Paddo kweeksets, Headshop en Smartshop producten. Onze selectie wordt altijd up to date gehouden met de laatste trends, kwaliteitsproducten en uiteraard verse producten. Naast een uitgebreid assortiment vind je bij Smartific ook uitleg over onze producten. Bij elk product vind je dan ook een informatieve tekst over de werkzaamheden. Wij hebben ook een Smartwiki kennisbank. Hier vind je onder andere de meeste gestelde Smartshop vragen. Smartific staat altijd klaar om bezoekers en klanten nog beter te helpen. Heb je nog vragen? Laat het ons dan weten via support@smartific.com.

Wat voor producten verkoopt Smartific?

Het Smartific team verzorgt een actueel, vers en up-to-date product aanbod. Smartific heeft bijvoorbeeld: Hempcare CBD-olie, Chronic Caviar wietzaadjes, McSmart magic truffels & paddo kweeksets, Feest supplementen, Indian Elements kruiden, XSnatural Sport supplementen en Lifestyle caps voedingssupplementen. Ook luisteren wij graag naar onze bezoekers. Heb je tips of ben je op zoek naar een speciaal product binnen onze branche? Laat het ons dan weten via support@smartific.com.

Zijn de Smartific Smartshop producten legaal?

Alle producten die verkocht worden op Smartific zijn legaal in Nederland. Indien je een bestelling buiten Nederland laat bezorgen adviseren wij altijd goed onderzoek te doen naar de regels van het land waar je de order wenst te ontvangen. Woon je dichtbij de grens? Dan kan je er altijd voor kiezen om jouw order te laten bezorgen op een afhaalpunt in Nederland. 

Verzenden en retourneren buiten Nederland

Al onze producten kunnen in de meeste Europese landen worden besteld. Smartific hecht waarde aan jouw privacy, daarom verpakken en verzenden wij alle aankopen zo discreet mogelijk. Geen logo’s en geen indicatie van wat er in zit. Jouw pakketje komt aan in een gewone, stevige kartonnen doos. Deze plakken we dicht met simpele, maar stevige verpakkingstape. Als je bestelling erg klein is, verzenden wij deze in een discrete bruine of witte gewatteerde envelop. Bekijk de discrete verzending of retourneren pagina voor meer informatie. 

Smartwiki: De kennisbank voor alle Smartshop producten

Onze Smartwiki bestaat uit de meest gestelde vragen en antwoorden over alle Smartific Smartshop producten. Wekelijks worden er nieuwe vragen toegevoegd om de kennisbank up-to-date te houden. Hierin nemen wij ook vragen mee van onze bezoekers en klanten. Staat jouw vraag en niet tussen? Laat het ons dan weten via support@smartific.com. Wij beantwoorden jouw vragen zo snel mogelijk.

De waardering van www.smartific.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 79 reviews.