Zoeken

Categorieën

Hoe ontkiemen we cannabis zaden?

Om een cannabiszaadje te ontkiemen zijn drie belangrijke factoren nodig: water, lucht en warmte. Daarom zijn er meerdere manieren om je wietzaadjes te ontkiemen, maar hier richten we ons op de meest gebruikte.

Neem een paar vellen papier en laat ze weken in gedestilleerd water, zodat ze volledig nat zijn, maar ze niet druipen. Leg wat gedrenkte papieren doekjes op een bord. Leg je wietzaadjes op de doekjes en zorg ervoor dat de zaadjes minstens een paar centimeter van elkaar verwijderd zijn. Leg vervolgens meer gedrenkte papieren doekjes op de zaden. Neem dan een ander bord, draai het om en leg het op het eerste bord (maak een koepeltje voor de zaden). Op deze manier blijven de zaden op een donkere plaats liggen. De laatste stap is ervoor te zorgen dat de temperatuur rond de 20-30°C ligt – de zaden zullen zelfs bij lagere temperaturen ontkiemen, maar bij de juiste temperatuur zal dit proces sneller verlopen.

Wees nu geduldig en het zou tot enkele dagen moeten duren (tot 2 weken in het ergste geval) voordat je zaden ontkiemen. Je kunt de papieren handdoeken af en toe controleren, als ze droog zijn geworden, breng dan wat meer water aan.

Je zult weten dat je zaad ontkiemd is wanneer je een klein wit stengeltje uit het zaad ziet vertakken, zorg ervoor dat dit stengeltje minstens 2-3 mm lang is. Na het ontkiemen is het tijd om je zaden te planten en door te gaan naar de zaai fase.

Category-Cannabis-Seeds

MEEST BEKEKEN WIETZAADJES

De meest populaire wietzaadjes vind je hieronder. Toch liever verder zoeken? Bekijk dan de makkelijke links eronder.

Smartific: De beste Smartshop van Nederland

Bij Smartific vind je een ruime selectie aan CDB olie, Wietzaadjes, Supplementen, Magic Truffels, Paddo kweeksets, Headshop en Smartshop producten. Onze selectie wordt altijd up to date gehouden met de laatste trends, kwaliteitsproducten en uiteraard verse producten. Naast een uitgebreid assortiment vind je bij Smartific ook uitleg over onze producten. Bij elk product vind je dan ook een informatieve tekst over de werkzaamheden. Wij hebben ook een Smartwiki kennisbank. Hier vind je onder andere de meeste gestelde Smartshop vragen. Smartific staat altijd klaar om bezoekers en klanten nog beter te helpen. Heb je nog vragen? Laat het ons dan weten via support@smartific.com.

Wat voor producten verkoopt Smartific?

Het Smartific team verzorgt een actueel, vers en up-to-date product aanbod. Smartific heeft bijvoorbeeld: Hempcare CBD-olie, Chronic Caviar wietzaadjes, McSmart magic truffels & paddo kweeksets, Feest supplementen, Indian Elements kruiden, XSnatural Sport supplementen en Lifestyle caps voedingssupplementen. Ook luisteren wij graag naar onze bezoekers. Heb je tips of ben je op zoek naar een speciaal product binnen onze branche? Laat het ons dan weten via support@smartific.com.

Zijn de Smartific Smartshop producten legaal?

Alle producten die verkocht worden op Smartific zijn legaal in Nederland. Indien je een bestelling buiten Nederland laat bezorgen adviseren wij altijd goed onderzoek te doen naar de regels van het land waar je de order wenst te ontvangen. Woon je dichtbij de grens? Dan kan je er altijd voor kiezen om jouw order te laten bezorgen op een afhaalpunt in Nederland. 

Verzenden en retourneren buiten Nederland

Al onze producten kunnen in de meeste Europese landen worden besteld. Smartific hecht waarde aan jouw privacy, daarom verpakken en verzenden wij alle aankopen zo discreet mogelijk. Geen logo’s en geen indicatie van wat er in zit. Jouw pakketje komt aan in een gewone, stevige kartonnen doos. Deze plakken we dicht met simpele, maar stevige verpakkingstape. Als je bestelling erg klein is, verzenden wij deze in een discrete bruine of witte gewatteerde envelop. Bekijk de discrete verzending of retourneren pagina voor meer informatie. 

Smartwiki: De kennisbank voor alle Smartshop producten

Onze Smartwiki bestaat uit de meest gestelde vragen en antwoorden over alle Smartific Smartshop producten. Wekelijks worden er nieuwe vragen toegevoegd om de kennisbank up-to-date te houden. Hierin nemen wij ook vragen mee van onze bezoekers en klanten. Staat jouw vraag en niet tussen? Laat het ons dan weten via support@smartific.com. Wij beantwoorden jouw vragen zo snel mogelijk.

De waardering van www.smartific.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 80 reviews.