Zoeken

Categorieën

Hoe lang kan ik mijn paddo kweekset bewaren voor gebruik?

Bij aankoop in een fysieke winkel (niet online!) worden de paddo kweeksets in de koelkast bewaard, waardoor de activiteit van het mycelium dat zich in de kweekset bevindt wordt vertraagd. Als het niet snel uit de koelkast wordt gehaald of getransporteerd, kan de kweekset in de koelkast een paar maanden gezond blijven.

Maar als je de kweekset van Smartific online hebt gekocht, zal deze kweekset dagenlang buiten de koelkast staan en afhankelijk van het seizoen zichzelf langzaam activeren. Dat betekent dat wanneer je de paddo kweekset ontvangt die je online besteld hebt, het activeringsproces al gestart zal zijn.

Daarom raden we je aan om je paddo kweeksets te gebruiken zodra je ze ontvangt. In theorie zou je ze in de koelkast kunnen plaatsen en daar enige tijd kunnen bewaren, maar hoe meer tijd er verstrijkt nadat de kweekset door ons is ontwikkeld, hoe groter het risico op besmetting. Probeer hier verstandig mee om te gaan, alle psilocybe-kweeksets die we versturen zijn gevuld met leven; mycelium. En dit mycelium heeft, net als elke andere levensvorm, omstandigheden die het beïnvloeden (lage temperatuur vertraagt de groei, luchtvochtigheid voedt het, etc.). Je kunt verstandig zijn en zorgen voor je kweekset, door het enige tijd na aankomst koud te houden.

Maar nogmaals, voor het beste resultaat is de beste zet om de kweekset te activeren zodra je hem ontvangt. Het activeringsproces is meestal al begonnen vanwege de omstandigheden van het reizen (in verschillende mate) en het opnieuw stoppen kan de gezondheid van het mycelium dat zich in de kweekset bevindt (wit “pluizig” spul) aantasten.

Category-Mushrooms

MEEST BEKEKEN PADDO'S EN TRUFFELS

De meest populaire Paddo en Truffel producten vind je hieronder. Toch liever verder zoeken? Bekijk dan de makkelijke links eronder.

Smartific: De beste Smartshop van Nederland

Bij Smartific vind je een ruime selectie aan CDB olie, Wietzaadjes, Supplementen, Magic Truffels, Paddo kweeksets, Headshop en Smartshop producten. Onze selectie wordt altijd up to date gehouden met de laatste trends, kwaliteitsproducten en uiteraard verse producten. Naast een uitgebreid assortiment vind je bij Smartific ook uitleg over onze producten. Bij elk product vind je dan ook een informatieve tekst over de werkzaamheden. Wij hebben ook een Smartwiki kennisbank. Hier vind je onder andere de meeste gestelde Smartshop vragen. Smartific staat altijd klaar om bezoekers en klanten nog beter te helpen. Heb je nog vragen? Laat het ons dan weten via support@smartific.com.

Wat voor producten verkoopt Smartific?

Het Smartific team verzorgt een actueel, vers en up-to-date product aanbod. Smartific heeft bijvoorbeeld: Hempcare CBD-olie, Chronic Caviar wietzaadjes, McSmart magic truffels & paddo kweeksets, Feest supplementen, Indian Elements kruiden, XSnatural Sport supplementen en Lifestyle caps voedingssupplementen. Ook luisteren wij graag naar onze bezoekers. Heb je tips of ben je op zoek naar een speciaal product binnen onze branche? Laat het ons dan weten via support@smartific.com.

Zijn de Smartific Smartshop producten legaal?

Alle producten die verkocht worden op Smartific zijn legaal in Nederland. Indien je een bestelling buiten Nederland laat bezorgen adviseren wij altijd goed onderzoek te doen naar de regels van het land waar je de order wenst te ontvangen. Woon je dichtbij de grens? Dan kan je er altijd voor kiezen om jouw order te laten bezorgen op een afhaalpunt in Nederland. 

Verzenden en retourneren buiten Nederland

Al onze producten kunnen in de meeste Europese landen worden besteld. Smartific hecht waarde aan jouw privacy, daarom verpakken en verzenden wij alle aankopen zo discreet mogelijk. Geen logo’s en geen indicatie van wat er in zit. Jouw pakketje komt aan in een gewone, stevige kartonnen doos. Deze plakken we dicht met simpele, maar stevige verpakkingstape. Als je bestelling erg klein is, verzenden wij deze in een discrete bruine of witte gewatteerde envelop. Bekijk de discrete verzending of retourneren pagina voor meer informatie. 

Smartwiki: De kennisbank voor alle Smartshop producten

Onze Smartwiki bestaat uit de meest gestelde vragen en antwoorden over alle Smartific Smartshop producten. Wekelijks worden er nieuwe vragen toegevoegd om de kennisbank up-to-date te houden. Hierin nemen wij ook vragen mee van onze bezoekers en klanten. Staat jouw vraag en niet tussen? Laat het ons dan weten via support@smartific.com. Wij beantwoorden jouw vragen zo snel mogelijk.

De waardering van www.smartific.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 80 reviews.