Zoeken

Categorieën

Hoe lang duurt het om je eigen paddo’s te kweken?

Dit hangt af van de methode die je gebruikt, de snelste manier is een psilocybe paddo kweekset. Deze is klaar om te activeren bij aankomst, en na activering kun je verwachten dat je na 2-4 weken je eerste verse paddo’s kunt oogsten (opbrengst). Daarna kan het elke keer 1-2 weken duren om een nieuwe flush te krijgen, en in de meeste gevallen kun je 3-4 stabiele flushes verwachten van een enkele kweekset (als je hem niet besmet en in goede conditie houdt), met een maximum van 7 flushes. Er wordt aangenomen dat de 2e en 3e flush de grootste opbrengst zal hebben met de meest stabiele potentie, en van daaruit zal de omvang van de flush geleidelijk aan kleiner en kleiner worden met elke volgende flush die je oogst.

Als je van plan bent om je eigen paddo’s te kweken, van sporen tot vruchtlichamen (growkits zijn al gekoloniseerd, wat betekent dat je tijd bespaart op het proces), kan het 2-3 maanden duren voor je eerste oogst. Dit komt omdat je je paddo’s moet inoculeren en koloniseren, wat gemiddeld enkele weken (3-6) kan duren, afhankelijk van de hoeveelheid kweek die je wilt hebben. Daarna kan het proces vergelijkbaar zijn met een kweekset, waarbij je je paddo’s direct kweekt, of je kunt zelfs wat meer tijd besteden aan het koloniseren van een nog grotere kweek om de opbrengst te maximaliseren.

Om een schatting te kunnen maken van de tijd die nodig is voor de groei van paddo’s, moet je het hele proces stap voor stap begrijpen.

Category-Mushrooms

MEEST BEKEKEN PADDO'S EN TRUFFELS

De meest populaire Paddo en Truffel producten vind je hieronder. Toch liever verder zoeken? Bekijk dan de makkelijke links eronder.

Smartific: De beste Smartshop van Nederland

Bij Smartific vind je een ruime selectie aan CDB olie, Wietzaadjes, Supplementen, Magic Truffels, Paddo kweeksets, Headshop en Smartshop producten. Onze selectie wordt altijd up to date gehouden met de laatste trends, kwaliteitsproducten en uiteraard verse producten. Naast een uitgebreid assortiment vind je bij Smartific ook uitleg over onze producten. Bij elk product vind je dan ook een informatieve tekst over de werkzaamheden. Wij hebben ook een Smartwiki kennisbank. Hier vind je onder andere de meeste gestelde Smartshop vragen. Smartific staat altijd klaar om bezoekers en klanten nog beter te helpen. Heb je nog vragen? Laat het ons dan weten via support@smartific.com.

Wat voor producten verkoopt Smartific?

Het Smartific team verzorgt een actueel, vers en up-to-date product aanbod. Smartific heeft bijvoorbeeld: Hempcare CBD-olie, Chronic Caviar wietzaadjes, McSmart magic truffels & paddo kweeksets, Feest supplementen, Indian Elements kruiden, XSnatural Sport supplementen en Lifestyle caps voedingssupplementen. Ook luisteren wij graag naar onze bezoekers. Heb je tips of ben je op zoek naar een speciaal product binnen onze branche? Laat het ons dan weten via support@smartific.com.

Zijn de Smartific Smartshop producten legaal?

Alle producten die verkocht worden op Smartific zijn legaal in Nederland. Indien je een bestelling buiten Nederland laat bezorgen adviseren wij altijd goed onderzoek te doen naar de regels van het land waar je de order wenst te ontvangen. Woon je dichtbij de grens? Dan kan je er altijd voor kiezen om jouw order te laten bezorgen op een afhaalpunt in Nederland. 

Verzenden en retourneren buiten Nederland

Al onze producten kunnen in de meeste Europese landen worden besteld. Smartific hecht waarde aan jouw privacy, daarom verpakken en verzenden wij alle aankopen zo discreet mogelijk. Geen logo’s en geen indicatie van wat er in zit. Jouw pakketje komt aan in een gewone, stevige kartonnen doos. Deze plakken we dicht met simpele, maar stevige verpakkingstape. Als je bestelling erg klein is, verzenden wij deze in een discrete bruine of witte gewatteerde envelop. Bekijk de discrete verzending of retourneren pagina voor meer informatie. 

Smartwiki: De kennisbank voor alle Smartshop producten

Onze Smartwiki bestaat uit de meest gestelde vragen en antwoorden over alle Smartific Smartshop producten. Wekelijks worden er nieuwe vragen toegevoegd om de kennisbank up-to-date te houden. Hierin nemen wij ook vragen mee van onze bezoekers en klanten. Staat jouw vraag en niet tussen? Laat het ons dan weten via support@smartific.com. Wij beantwoorden jouw vragen zo snel mogelijk.

De waardering van www.smartific.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 79 reviews.