Zoeken

Categorieën

Geven magic truffels je hallucinaties?

Om dit te beantwoorden, moeten we duidelijk definiëren wat hallucinaties betekenen. Als we het erover eens zijn dat hallucinaties betekenen dat je iets ziet, hoort, ruikt, proeft of voelt wat niet bestaat buiten onze geest, dan ja. Op basis van de puur medische definitie heb je verschillende niveaus van verschillende hallucinaties.

Maar laten we dit nu eens vanuit een ander perspectief bekijken.

De popcultuur, vooral de Hollywoodfilms, verbeeldden de meeste psychedelische effecten op een zeer vervormde, onnauwkeurige manier… Dat zorgt ervoor dat onervaren gebruikers bepaalde verwachtingen hebben van wat er gebeurt als je onder invloed bent van magic truffels / paddo’s. Die verwachtingen zijn vaak gewoonweg niet realistisch.

Belangrijk! Voordat we hier dieper op ingaan: begrijp alsjeblieft dat we proberen de effecten te analyseren die optreden onder ~22 gram magic truffels (~2-3 gram gedroogde paddo’s), niet de ervaringen die zouden kunnen optreden bij een zeer hoge, of hero dosis.

Laten we beginnen met draken, feeën, groene elfen en in het algemeen: personages die er niet zijn, die naar je toe komen, en proberen met je te communiceren. Dat zal waarschijnlijk niet gebeuren. Je zult nog steeds in staat zijn om te vertellen wat echt is en wat niet. En die twee realiteiten kunnen elkaar misschien raken, maar ze zullen zich niet zo sterk vermengen dat je ze niet meer uit elkaar kunt houden. Nogmaals, dit zal niet noodzakelijkerwijs het geval zijn in zeer hoge doseringen.

Maar zul je dingen zien die er niet zijn? Met open ogen, nee zeker niet! Wat je met open ogen zult zien zijn vervormingen. Lichtvervormingen, wat betekent dat echte objecten zullen “ademen”, rechte lijnen zullen een beetje buigen, patronen zullen levendig aanvoelen als ze een beetje bewegen, kleuren zullen levendiger aanvoelen, enz.

Een ander heel verhaal is wat er gebeurt als je je ogen sluit: er kan een heel nieuw universum opengaan, visioenen kunnen zich vormen en oplossen, kleurrijke caleidoscoop-achtige tunnels kunnen opengaan, en nog veel meer. Maar nogmaals, de realiteit zal een realiteit blijven en je verbeelding zal je verbeelding blijven. Ze zullen elkaar raken, maar ze zullen niet dusdanig vermengd zijn dat je niet meer begrijpt wat wat is.

Om het samen te vatten: ja, je zintuigen en je perceptie van de werkelijkheid zullen aanzienlijk veranderen, en ja, je zult anders denken, zien, voelen, ruiken en horen. Maar je hoeft je geen zorgen te maken over dingen die niet op je afkomen. Tenzij je je ogen sluit.

Category-Mushrooms

MEEST BEKEKEN PADDO'S EN TRUFFELS

De meest populaire Paddo en Truffel producten vind je hieronder. Toch liever verder zoeken? Bekijk dan de makkelijke links eronder.

Smartific: De beste Smartshop van Nederland

Bij Smartific vind je een ruime selectie aan CDB olie, Wietzaadjes, Supplementen, Magic Truffels, Paddo kweeksets, Headshop en Smartshop producten. Onze selectie wordt altijd up to date gehouden met de laatste trends, kwaliteitsproducten en uiteraard verse producten. Naast een uitgebreid assortiment vind je bij Smartific ook uitleg over onze producten. Bij elk product vind je dan ook een informatieve tekst over de werkzaamheden. Wij hebben ook een Smartwiki kennisbank. Hier vind je onder andere de meeste gestelde Smartshop vragen. Smartific staat altijd klaar om bezoekers en klanten nog beter te helpen. Heb je nog vragen? Laat het ons dan weten via support@smartific.com.

Wat voor producten verkoopt Smartific?

Het Smartific team verzorgt een actueel, vers en up-to-date product aanbod. Smartific heeft bijvoorbeeld: Hempcare CBD-olie, Chronic Caviar wietzaadjes, McSmart magic truffels & paddo kweeksets, Feest supplementen, Indian Elements kruiden, XSnatural Sport supplementen en Lifestyle caps voedingssupplementen. Ook luisteren wij graag naar onze bezoekers. Heb je tips of ben je op zoek naar een speciaal product binnen onze branche? Laat het ons dan weten via support@smartific.com.

Zijn de Smartific Smartshop producten legaal?

Alle producten die verkocht worden op Smartific zijn legaal in Nederland. Indien je een bestelling buiten Nederland laat bezorgen adviseren wij altijd goed onderzoek te doen naar de regels van het land waar je de order wenst te ontvangen. Woon je dichtbij de grens? Dan kan je er altijd voor kiezen om jouw order te laten bezorgen op een afhaalpunt in Nederland. 

Verzenden en retourneren buiten Nederland

Al onze producten kunnen in de meeste Europese landen worden besteld. Smartific hecht waarde aan jouw privacy, daarom verpakken en verzenden wij alle aankopen zo discreet mogelijk. Geen logo’s en geen indicatie van wat er in zit. Jouw pakketje komt aan in een gewone, stevige kartonnen doos. Deze plakken we dicht met simpele, maar stevige verpakkingstape. Als je bestelling erg klein is, verzenden wij deze in een discrete bruine of witte gewatteerde envelop. Bekijk de discrete verzending of retourneren pagina voor meer informatie. 

Smartwiki: De kennisbank voor alle Smartshop producten

Onze Smartwiki bestaat uit de meest gestelde vragen en antwoorden over alle Smartific Smartshop producten. Wekelijks worden er nieuwe vragen toegevoegd om de kennisbank up-to-date te houden. Hierin nemen wij ook vragen mee van onze bezoekers en klanten. Staat jouw vraag en niet tussen? Laat het ons dan weten via support@smartific.com. Wij beantwoorden jouw vragen zo snel mogelijk.

De waardering van www.smartific.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 80 reviews.